torsdag den 29. oktober 2009

Omrokering

Længe længe længe har jeg gået med et ønske om, at rykke lidt rundt herhjemme, men har ikke gjort det, da det måske mere var mit ønske end vores børns...
Ida og Laura har hver deres værelse. Ida leger på sit værelse, når hun har veninder med hjemme og Laura er på sit værelse, når hun skal sove. Resten af tiden tilbringer de i stuen og i køkkenet, hvor vi også opholder os. I spisestuen sidder jeg også og sysler og det ligner noget der er løgn, når jeg er godt i sving... og rydde op er mig ikke så nærliggende. Ergo, flyder spisestuen tit og ofte sammen med pigernes legetøj.
Alt mit stof har haft plads på loftet, hvor meningen også var, at jeg skulle sy, men gider ikke krybe på loftet, når jeg skal sysle. Det er ikke så hyggeligt og om vinteren er der også koldt, ja og om sommeren alt for varmt!
Nu skulle det være. Pigerne har vi rykket sammen på Idas værelse, som er det største. Jeg har planer om at gøre det rigtig hyggeligt med dukkekrog, en lille plads, hvor de kan putte i puder, male og tapeserer nogle af møblerne... altså gøre det dejlig indbydende til leg (skal bare lige have en hulens masse tid!)
Lauras gamle værelse er jeg igang med at indrette til mit helt eget kreator med plads til at sy, male og hvad jeg ellers elsker at tilbringe fritiden med! Forleden kastede jeg alt mit stof ned fra loftet og hold ferie det blev en ordentlig bunke, dejligt!!
Vores spisestue er nu blevet et legerum, som jeg slet ikke er færdig med endnu.
Nu har vi "kun" køkkenet med spisebord, men brugte faktisk også kun bordet i spisestuen de gange vi havde mange gæster.
Jeg er helt sikker på at det kommer til at fungere meget meget bedre. Nu kan jeg lave mad, mens pigerne leger lige ved siden af mig = mindre ulvetime.
Jeg kan sysle i mit syrum, mens mine skønne piger også er lige ved siden af mig. 
Chris kan få lov at se fjernsyn uden at blive forstyrret af mit hakkebræt til symaskine...
Altså, det er ski da en ren win win situation hva!
1 kommentar:

Mette sagde ...

uha . GUL! - hmm spændende om jeg kan finde gule ting i mit hjem :O)