tirsdag den 24. november 2009

Drømmen...


Så længe jeg næsten kan huske har jeg været betaget af den fotografiske verden. Allerede dengang jeg gik på byggelegepladsen som 10 årig blev jeg introduceret for mørkekammeret med den enorme magi der herskede derinde. 
I folkeskolen stod foto øverst på favoritlisten og jeg kunne få timer til at gå med at fotografere og alt hvad der fulgte efter. Det var helt fortryllende at se hvordan et hvidt stykke papir kunne forvandle sig til et fastfrossen øjeblik, en oplevelse, en iagttagelse, gennem mit øje og søgeren i mit alt for gamle Konica, som jeg havde fået af min far fra engang i 70erne. 
I en periode forfulgte jeg drømme om at blive professionel fotograf, men kom fra det igen og blev pædagog (: To meget forskellige fag... og dog, evnen til at iagttage er nok begges fornemste værktøjer.
Jeg drømmer om at kombinere disse to fag. Enten ved at drage foto ind i min pædagogiske titel eller ved at arbejde som pædagog mindre end fuldtid og fordybe mig i det fotografiske ved siden af. 
Jeg holder meget af begge dele. Det giver mig en tilfredsstillelse at kunne gøre en forskel, lave noget der for alvor giver mening, men samtidig krydder min tilværelse med fotografering og kreativitet... Det er for mig drømmen! Hvad drømmer du om!?

2 kommentarer:

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Uha, mange mange ting. At prøve at have en krop, der bare er der uden jeg hele tiden skal tænke på den og bekymre mig måske. Jeg er også pædagog og har nu altid drømt om noget glamourøst, men aner ikke hvad. Nu har sclerosen og mine øvrige skavanker ændret min drøm til, at jeg sådan set bare gerne vil have et flexjobstilling hvor jeg allerede arbejder og leve i nuet, nyde mine små børn og mand og leve et stressfrit liv. Jeg drømmer om et langt liv med min mand, for det var jo ham jeg valgte og ham jeg har fået 2 dejlige drenge med, så derfor er han ekstremt vigtig for mig : )

Camilla... sagde ...

Vigtige ting du har som drømme!
Frygteligt at du har Sclerose. Håber du har det godt trods alt og at det ikke er en agressiv én af slagsen!?
Ja, du sætter tingene i perspektiv. De virkelige vigtige ting her i livet er de mere uhåndgribelige, mange gange det man i hverdagen tager som en selvfølge og for givet.
Håber det bedste for dig og dine tre drenge!