lørdag den 26. december 2009

Da Ida fik en overhaling

Rigtig glædelig bag(h)jul til jer alle! 
Min har været stemningsfuld. En bedre flæskesteg har jeg lavet før og sovsen var ikke en himmelsk mundfuld, men julemanden kom (og det var ikke ham der havde stemme eller sko ligesom far!). Han var sendt direkte fra Grønland og ned til vores vidunderlige piger. Der var ingen tvivl om at julehjerterne bankede i fuld flor i Fælledparken, for vigtigst af alt - vi var samlet!I dag var en skøn af slagsen. Vi tog på tur i sneen og lod det indre legebarn gå bananas. Fandt en kælkebakke, hvor Chris har slået sine vinterfolder det meste af sin barndom - forståeligt nok, for det var en bakke, hvor man sagtens kunne tage tur efter tur efter tur...
Ida og jeg satte os godt tilrette i farmors bobslæde, som egentlig var alt for lille til to. Afsted det gik og vi fik pænt meget fart på, udover et par humpler. 
Det er så nu i skal tage de visuelle briller på!
Vi havde så meget fart på da vi nåede et humpel, at Ida fløj op i luften og landede med hovedet i sneen foran kælken... og jeg, ja jeg drønede videre hen over hende (nåede dog lige at bremse så ikke jeg tog den over hendes hoved også!). Jeg var sikker på Ida slog sig for en mor er altså ret tung ovenpå sit barn... Men hun grinede bare og vi var alle flade af grin! Hvilken 2. juledag! Dejlig!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

ha ha det er den sejeste julemand jeg har set...

Camilla... sagde ...

Ja ikk, synes også han var temmelig cool (:

Fru Thornholm sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder! :-)

Vevika sagde ...

Lyder som en fantastisk dag!

Westmose sagde ...

Hej Camilla - glædelig bagjul og hvor sjovt med jeres kælketur, kunne sagtens se det for mig :-) Altså så lækre billeder. Jeg er simpelthen så fristet til at købe nyt kamera hver gang jeg er på besøg herinde :-) Jeg må holde øje med de gode tilbud i januar hihi. Kh.

Camilla... sagde ...

Tak! Ja, mit kamera er blandt mit kæreste eje!! Jeg elsker den visuelle verden og alt det man kan gøre med et kamera! Tænk at kunne fastfryse den ellers så flygtige tid!!
Westmose, afsted med dig!! Du behøver altså ikke investere en hel bondegård for at tage gode billeder og det er om at hoppe på nu her i januar udsalget!

Kærligst Camilla

Anja sagde ...

Det er som tidligere nøvnt nogle dejlig billeder du formår at tage og jeg bliver lidt nysgerrig for at høre hvilket program du bruger til at få dem så fint sat sammen??

Camilla... sagde ...

Hej Anja

Tak for din kommentar!
Jeg bruger bare Picasa, som du kan hente gratis på nettet. Meget simpelt...

Hilsner herfra Camilla