tirsdag den 19. januar 2010

Bjørnen sover...

Føler mig som en lille bleg bjørn der er gået i hi for vinterkulden - ihvertfald når det kommer til blogskriveriet. Jeg har været intet mindre end luddoven på tasterne og trænger snart til at se de små vintergætter poppe op af den nu alt for frosne jord. 
Jeg trænger til VARME! Ikke flere glatte veje, kolde morgener, alt for korte og mørke dage, sjip og sjap og mennesker der gemmer sig bag tykke jakker og med huen godt ned over ansigtet... 
Jeg elsker normalt vinteren med de mange levende lys, hyggen og indelivet. Denne vinter har bare været frygtelig lang!! Kulde gå væk og gør plads til solens varme og alle de fantastisk smukke farver!! 4 kommentarer:

Natascia Fredskilde Tacchini sagde ...

H Ø R T !!! dog har jeg aldrig brudt mig om vinter og kulde, bliver faktisk små irriteret når den første sne falder (det må være de italienske gener der slår igennem her)
Åhh bare liiidt varme, please...

mette b sagde ...

Kære Camilla,
Det er vist nu, du skal i byen efter en hel masse skønne tulipaner og perlehyacinter der kan lyse op hjemme hos dig, så du inde får lidt af det forår, du trænger så hårdt.

Og så frem med noget sommermusik - Martin Brygmanns "Ud i det blå kun med klipklapper på..." fx og så danse fjollet rundt i stuen med resten af familien :)

Klem fra Mette

Westmose sagde ...

HØRT!! Trænger sådan til at blive varmet godt igennem og komme lidt ud igen (kommer ud men ikke helt frivilligt i øjeblikket) :-) Kh.

Christina Skarø sagde ...

Solen er på vej til dig fra mig.. f... om dine billeder altid er så lækre... Kram fra C