fredag den 30. april 2010

Tøse nostalgi

En af de skønne ting ved at gå på loppemarkeder og i genbrugsbutikker er at de bugner med minder. Forleden faldt jeg over en sminkehylde, som jeg så tydeligt husker selv at have haft som barn. Jeg er sikker på at jeg har brugt timer på at kigge mig selv i spejlet gennem mine tykke colabunde brilleglas (: 


Jeg kan ikke komme udenom at jeg har fået piger, og vil det overhovedet heller ikke. Men inden jeg fik børn svor jeg (spørg bare min svigermor!), at jeg ikke ville have lyserødt indenfor mine døre. Men det er som med alt andet. Man har et standpunkt til man tager et nyt... det gælder også mor her!
Alt hvad Ida røre ved for tiden skal være lilla, lyserødt, rødt eller en anden pigefarve. Så selvfølgelig skulle hylden her forvandles til et rent tøsehelvede. Jeg synes den er blevet fin og Ida er meget begejstret - så er det jo lige som det skal være!


10 kommentarer:

Gry sagde ...

Sådan en havde jeg også, men jeg synes altså Ida's er meget pænere :-)

SiriR sagde ...

Hvor er den blevet fin!
Jeg var også hjemmev ed mine forældre i vinters og hentede min gamle, den hænger nu ny og fin på min datters værelse:)

Camilla... sagde ...

Tak! Sirir, har du ikke taget et billede af din og lagt på din blog? Vil meget gerne se den!

Julie sagde ...

Ej hvor er den fin, Camilla!
Jeg fandt også en i en genbrug for et par måneder siden, men har ikke fået den lavet endnu, for ved ikke hvor den skal hænge. Men kunne være jeg bare skulle komme i gang.

Helle Nielsen sagde ...

Ajjjj, sådan en havde jeg også - i samme farve og det hele. Havde (gladeligt???) glemt den.
Kan godt se at jeg bliver nød til at opdrive et stks. til datteren min, for hvor er den egentlig sød i din moderne version.
Tak for inspirationen
Hilsen Helle

Camilla... sagde ...

Tak Julie og Helle

Ja, hvor er den egentlig utrolig grim og uinspirerende i den originale version! Men garanteret den udgave bliver moderne igen en gang.
Jeg synes heller ikke jeg havde plads på pigernes værelse, men så fik den plads bag døren. Det er egentlig helt perfekt for så roder lillesøster ikke i det - hun er da for lille til sminkespejl (:

SiriR sagde ...

Jo, der er billede af den her:
http://sirisdesign.blogspot.com/2010/03/jasmins-rom-endelig-ferdig.html

Kig gerne forbi:)

Ha en dejlig weekend!

Mie sagde ...

Meget, meget smuk er den blevet - og det er dine tøser i øvrigt også :-)

Anonym sagde ...

Hvor er det bare fint!! Jeg havde et nøjagtig magen til som barn og i præcis samme orange:)

Maiken sagde ...

Bliver jo helt nostalgisk. Sådan én hang også på mit børneværelse i den traditionelle træudgave - men hvor er den dog fin i funky farve og med tapet!