søndag den 9. maj 2010

Lyserødt at være mor

Klokken var 6.10 da jeg hørte Idas skridt komme listende ind i soveværelset. Hun puttede sig ved siden af mig og hviskede at jeg skulle have morgenmad på sengen, jeg skulle bare lige hjælpe hende lidt... Nååh, så gør det vel ikke så meget, at jeg ikke får min morgensøvn søndag morgen vel. 
Ida havde igår sammen med Chris været ude og købe en lille ting til mig fra hende og Laura... eller fire og Ida havde bestemt hver og én, som var nøje udvalgte. En lyserød Teletubbies, lyserød kageglasur, et lyserødt glas med et lyserødt sterinlys i og en papirs lampeting naturligvis også i lyserød (: Sådan!
Jeg bliver simpelthen lige nød til at vise jer et kup jeg har gjort mig. Jeg ved ikke hvor længe jeg har ledt efter en skindjakke med kinakrave, men har slet ikke kunne støve nogen op! Fandt så JAKKEN på Trendsales til et sølle beløb af 140,- plus forsendelse!!! (og den ser ud som ny!!) Jeg var lidt i tvivl om den ville blive for lille med mine abearme, men den passer som var den støbt til mig! Jeg er simpelthen så glad for min nye jakke!6 kommentarer:

Christina Skarø sagde ...

Tror du lige at jeg er misundelig :-) Hold da op den er fed den jakke....!
Hvor er du for øvrigt heldig... sikke en dejlig mor´s dag morgen... Knus fra C

Gry sagde ...

Wauuuu! til det hele :o)

Chris Kvist sagde ...

Dejlige billeder mus, håber i har haft en hyggelig morgen og du får en god dag. Elsker dig skat

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Feeed jakke, den er jeg også vild med ; ) Den klær dig og søde gaver. Tror Preben havde ret meget indsigelse med min gave, da det var en dagcreme...men så dejligt alligevel.

Dragonfly sagde ...

Jeg kan godt forstå, du har ledt efter den slags jakke - den klæder dig fantastisk!

Go' søndag.

Anonym sagde ...

WAU den er som syet til dig søde. Hvor er den fed!! KH Tina