tirsdag den 4. maj 2010

Udbygning

Jeg lavede et køkken til Ida og Laura i julegave bestående af et køleskab og et komfur - det har været en succes, specielt for veninder og venner der kom på besøg. Men det er altså ikke et helt optimalt køkken. Der mangler skuffeplads... Indtil nu har bestik og skeer ligget i køleskabet og det holder jo ikk!
Så jeg måtte på loppe og fandt et lille nedslidt møbel hos min ven Johannes. 
Tapet skal der jo til, når man hedder Camilla og jeg synes det kunne være lidt fedt med et "klinke" bord så jeg har siddet og skåret små firkanter ud og puslet, malet og lakeret og nu står det færdige køkkenbord klar og kan tages i brug imorgen når lakken er ordentlig hærdet. Det er naturligvis så tøset som det kan blive - sådan skal alting nemlig helst være for tiden.
Nu skal der skisme kokkereres!7 kommentarer:

Tine sagde ...

Virkelig fint! Men stort arbejde.

SiriR sagde ...

Wow, hvor er det bare blevet fint!
Så fint med papir patchwork på bordet:)

Didde sagde ...

Hvor ER det bare flot!! Jeg håber sådan at jeg får taget mig sammen til at gøre det ved et usselt bord vi får "hjem igen" fra svigerne når vi flytter :)

Junette sagde ...

Det ser rigtig godt ud. Har for nylig opdaget din blog. Den er virkelig inspirerende!

Camilla... sagde ...

Tusind tak for jeres søde kommentarer!

Gry sagde ...

Hold da op hvor må du være tålmodig ;o)
Virkelig flot bord!

Sine sagde ...

Fine ting du laver. Laver du dine billedkollager i Photoshop, eller er der et smart tip ?? Kan se du har en del rigtig fine. Jeg er ny i blogland, og har brug for lidt tips en gang imellem :o) http://pillowcaze.blogspot.com/