tirsdag den 1. juni 2010

Beautiful Blogger Award

Tusind tak Stine for den fine Award. Altid skønt med lidt leg - også efter de 30!
Legen går i sin enkelthed ud på at jeg skal fortælle 7 ting om mig selv og sende Awarden videre til 7 andre blogger, som jeg synes blogger smukt - heraf navnet...
Lidt om mig
1) Jeg lytter næsten altid til (høj) musik når jeg cykler, ser mig tilbage om der er nogen der lytter og giver den så ellers fuld skrue. Synes egentlig jeg synger meget godt, indtil den ene høretelefon ryger ud og jeg opdager at jeg ikke kan ramme samme tone som jeg kunne med propperne i!
2) Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg er omgivet af mennesker med hjernen skruet sammen på en anden måde end flertallet. Her får jeg lov til at være lidt skør uden at det gør noget - jeg falder bare ind hæhæ. Ind imellem får jeg dog afvide at jeg er skrubtosset - og det siger vel ikke så lidt?!
3) Jeg har det med at tale før jeg tænker. Det skaber ind imellem pinlige situationer, men også mange billige grin - noget jeg er tosset med, altså det med de billige grin!
4) Jeg er håbløs romantiker (indeni) og drømmer om at leve livet som i de skønne Morten Korch film kombineret med en weekend i storbyens larm og menneskemylder i ny og næ.
5) Jeg er en samler an mass og har svært ved at smide ud. Dette kan godt være en dårlig cocktail, når jeg samtidig elsker genbrug, loppefund og kun har 140m2 at sprede det hele ud på!
6) Jeg har aldrig set et eneste afsnit af "Sex and The City" - er jeg så ikke en rigtig kvinde?
7) Jeg er håbløs til at se en hel film. Drømmeland hiver voldsomt i mig! Har præsteret at falde i søvn til "Seven", "Pigen der legede med ilden" og "Luftkastellet der blev sprængt" i biografen! Vågnede ved at jeg næsten lå med hovedet på sidemandens skulder...


Jeg vil sende Awarden videre til følgende 7 blogger. Kunne sagtens give den til de første 20 men må holde mig til spillereglerne (selvom jeg godt kan finde på at snyde i spil...hæhæ).
Mus og sesse - Tina er bare en af mine bedste veninder og har en stor plads i min (blog) verden. Der er stil over hende og det afspejler hendes blog! 
Kreakuller og krudtuglen - Meget kreativ og altid så dejlig positiv!
Klip en hæl og hug en tå - Jeg er bare faldet pladask for hendes skrivestil. Sætter altid gang i mit smilebånd og hun formår at skrive hvad jeg ikke kan sætte ord på!
Rappedikke - Jeg er flyttet ind i Christinas blog! Er i den grad fast læser her. Holder meget af hendes menneskelighed!
Familien Tacchini - Natascia er helt vildt kreativ og skide dygtig! Hun glemmer bare at blogge alt det skønne hun laver! Kom i sving! (:
Fruea - Mette er indbegrebet af farver og jeg bliver altid så glad af at læse hendes indlæg og kigge hendes billeder.
Mamalover - Rikke blogger lige fra hjertet og jeg nyder at få lov at komme så tæt på.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej søde veninde!! Tusind tak for de dejlige ord og awarden :) De 7 ord om dig....beskriver dig så godt og fortæller hvor unik du er :*

Maiken sagde ...

Tusind tak for at du har valgt netop mig som en af dine favoritblogs, da der jo er så mange virkelig spændende. Jeg er rigtig glad for det kompliment du har givet mig.

Hvad angår SATC. Du er helt sikkert kvinde alligevel, men jeg kan altså på det varmeste anbefale serien. Se den!