lørdag den 19. juni 2010

Sæt igang...

Min shoppelyst bliver styret med hård hånd, så H&M kortet kan jeg ligeså godt bruges til det projekt jeg har kastet mig ud i. 
Min barndomsveninde skal giftes til august og jeg har længe gået med tanken om at give dem et stort maleri i bryllupsgave. (Hun læser ikke med så derfor kan jeg blogge min idé). Det er lidt af en udfordring, for selvom vi er meget tætte og ens på mange måder, så er der nogle ting, hvor vores smag er meget forskellig. Jeg er til knald på farverne og min veninde er til de mere sarte af slagsen. Det vil blive noget værre juks, hvis jeg udelukkende skal male i pastelfarver og slet ikke et resultat jeg kan forenes med og hvor jeg har mig selv med i processen. På en eller anden måde skal jeg prøve at mixe lidt af det hele. Maleriet skal bære noget historie, noget af betydning for brudeparret, noget symbolsk, noget der kan sætte øjet på arbejde, noget kærlighed - kort og godt, balsam for sjælen! 
Jeg hader at male med pensel. Plastik kort er meget mere mig ($$). Nu har jeg taget hul på projektet og jeg har to måneder til at få fremtryllet et kunstnerisk univers. Jeg håber det ender med at kunne gøre sig fortjent til at få en plads på den store tomme væg min veninde og hendes kæreste har haft alt alt for længe. Lad det blive godt!!

9 kommentarer:

MALENE sagde ...

Det ser lovende ud:) Krydser fingre for at det også ender godt...har du fået min mail?

Camilla... sagde ...

Hej Malene

Jeg håber det bliver godt!
Jeg har fået din mail og svare så hurtigt jeg kan med billeder. Skal afsted hjemmefra hele dagen imorgen men får taget billeder på søndag er det okay.

God weekend herfra!

MALENE sagde ...

Det er helt okay:) Er selv væk hele dagen i morgen...dejligt du vil være med i min give away...
Også god weekend til dig!

Stine sagde ...

waauu et projekt - spændende hvad det ender med ! Hvem der bare havde en veninde der malede et helt personligt billede til sig !

Anonym sagde ...

Ihh glæder mig til at se det færdige resultat...er sikker på hun bliver glad for det heldige asen hihi :) - siger hende som er så heldig at have to af dine pragtværker hængende:)

Ditte sagde ...

Super idé! Har selv et maleri hængende, som min veninde har malet til os i bryllupsgave. Det vil altid have en helt central plads i vores stue - og i vores hjerter :-)

Anonym sagde ...

Hej sødde

Linnea skriver: sagde ...

Det ser bare enormt spændende ud. Jeg kan nu godt lide disse farver;-)

Frk Munk sagde ...

Uhh det ser meget spændende ud - nu er det jo nok færdigt eller kan man lige komme med et lille tip - det gør jeg i alt fald... here goes

Hvis du skal male i pasteller så veninden synes det bliver godt så bland lige en ordentligt gang neonpink ind - for det første så giver det meget mere karakter til pasteller for det andet kommer du i den grad med i billedet med dit knald bang på farverne..