søndag den 22. august 2010

Pink søndag

Ida har snart fødselsdag og i den forbindelse snakkede vi gaveønsker her til morgen. "Jeg ønsker mig Barbie mor". Min datter på snart 5 år ønsker sig Barbie dukker. Jeg troede mindst man skulle være 8 før Barbie dukker var et hit. Men jeg legede så også med mine til jeg var 13... Idag stopper det pjat vel omkring de 10, hmm. På loftet har jeg længe haft en stor kasse stående med alt mit Barbie gejl. Det er pakket fint og nænsomt ned i små tobaksdåser, klar til at jeg måske engang ville blive beriget med en datter der kunne lege med det. Nu har jeg to af slagsen og hvilket begejstret blik der glinsede i deres øjne, da jeg fandt kassen frem og vi begyndte at samle. Der gik sport i det for mor her og jeg blev pludselig kastet 20 år tilbage i tiden. Hvor er det dejligt at det indre legebarn ikke er forsvundet helt i voksenlivets trummerum.

8 kommentarer:

Fru Thornholm sagde ...

Uha ja.. jeg har også en del Barbie gemt hos mine forældre - og kegede også til jeg var 13! Ihh, sikke dejlige weekender, hvor jeg stillede det hele op og legede... Super at det kan glæde dine to prinsesser også.
God søndag.
Kh Stine.

mette b sagde ...

Mine piger var også i gang med Barbie ved 4-5 års alderen. Hvor er det herligt, at du stadig har dine gamle sager - det må virkelig være noget særligt for pigerne :)

God Barbiedag til jer :)

majamysil sagde ...

Oi, det kjøkkenet hadde jeg. Husker godt jeg fikk det til jul. Morsomt at du har tatt vare på det ;)

Ulla sagde ...

Hi hi, hvor sjovt!
Jeg havde præcis samme køkken. Jeg har også alt mit gamle Barbie grej opmagasineret hos mine forældre til de piger jeg en dag skulle have. Nu må det stå der til børnebørnene kommer - haha :-)
Ha' en super dejlig dag, Camilla med dine skønne piger.
Kram herfra.

Annemette sagde ...

Hold op hvor det bringer minder frem.. Jeg havde et køkken magen til, og jeg var så glad for det.. Jeg fik ris, majskerner osv., til at fylde i gryderne.. Hvor er det egentlig en skam at man ikke har fået gemt det.. Men skønt at blive mindet om det her :o)

Mette sagde ...

Herhjemme leges der også med Barbie. Freja bliver dog kun 4 år og er kun lige nået til det med at tage tøjet af og på og lige rede håret lidt. Og så "snakker" dukker lidt sammen.

Hun har også fået mine gamle barbier og det tøj som var gemt. Jeg havde desværre ikke så mange møbler dertil.

Men på fredag når hun fylder 4 år, så får hun en Barbiebil. Det glæder jeg mig til at give hende :)

MVH
Mette

Ditte sagde ...

Tja, min datter på godt to er da også helt vild med Barbie - det skete, da hendes storebror købte en Barbie dvd film til hende. Puha, det går alt for stærkt. Hun drøner rundt i styen derhjemme og hviner: "Mig Barbie - mig pink Barbie!" Og jeg aner ikke, hvor hun har det fra - har bestemt ikke opdraget hende "lyserødt" :-)

JemKem sagde ...

Nøøøøj det køkken havde jeg også :D Har et par flyttekasser eller mere nede i kælderen med Barbie fra da jeg var barn. Jeg startede super tidligt og legede lykkeligt med en veninde til vi var i konfirmationsalderen :) Det var tider. Jeg havde også gemt det i tilfælde af at jeg ville få en datter... Og minsanten om jeg ikke har været så heldig at få 2 :D Min ældste på 2½ fik en barbie og en hest med vogn i 2 års gave og hun elsker dem! Hun er så glad for sin Barbie at jeg hentede et par af mine "mindre fine" heste op og de har gjort STOR lykke :) Glæder mig til hun og lillesøster bliver så store at de kan få det andet op uden at jeg skal være nervøs for at de ødelægger det :)