tirsdag den 18. oktober 2011

Arvestykke

Thomas´ mormor har solgt sit hus i Skagen. Normalt vil jeg sige Jamen det er jo bare et hus. Men når tre generationer (Ved faktisk ikke om der er flere?) har boet i det samme hus, så er det ikke længere bare et hus. Så er det særlig vemodigt, når det forsvinder ud af familien. 
Der må være en epoke at fortælle, minder at mindes, følelser og masser af sjæl i dette hus, som er indbegrebet af det klassiske Skagen. Det ligger pladseret midt i byens navle, hvor det emmer af stemning.
Husets indhold er ved at blive spredt for alle vinde - Et gammelt køkkenskab har fundet vej til Djursland. Jeg føler mig heldig!
Jeg vil helst ikke gøre alt for meget ved det. Synes den køkken blå farve er fantastisk. Man kan se det er en oliemaling, det ser godt ud! Jeg overvejer at male det hvidt indvendig. Måske noget tapet? Hvad synes !? Glaslågerne kan lige så nemt tages af, men skal de det?
Planen er at det skal pryde køkkenet. Det vil stå godt til det lille runde spisebord i en meget sart mintgrøn farve og teaktræs stolene.
Hvad synes i jeg skal gøre ved skabet?

10 kommentarer:

Louise sagde ...

Sikke en fantastisk ting at arve! Hvis jeg stod med sådan en smuksak, så ville jeg male den hvid indvendig, således at den får et lidt lettere udseende. Ellers ville jeg ikke gøre andet - glasruderne er rigtig fine syntes jeg.

Fiskegudens datter sagde ...

Heldige dig at arve et pragt eksemplar af et køkkenskab med intakte glasskuffer. Jeg vil som Louise foreslå at det blive malet hvidt inden i og ellers ikke gøre noget ved det. Det er smukt som det er. God fornøjelse.

Ulla sagde ...

Ih, hvor er det fint!!
Synes uden tvivl det skal bevares i den smukke blå farve. Jeg ville tage glaslågerne af og male det cremehvidt indvendigt.
Glæder mig til at det færdige resultat ;o)

Kram U.

Dorthe sagde ...

Hvor lækkert er det skab lige! Er SÅ misundelig! Hvis det var mit skab, ville jeg male det hvidt indvendigt og ellers lade det være, som det er. Det er jo smukt!

Randi sagde ...

For et flott skap!! Sikker på at det blir kjempefint med litt ny maling, og evt tapet! Gleder meg til å se forvandlingen! Ha en fin tirsdag! Klem fra Norge :)

Nina sagde ...

Fint lille skab!
Jeg ville tage glaslågen af og male det lyst/hvidt indvendigt. Og så fylde det med farverige ting og sager :-)

Auvills univers sagde ...

Lækker sag! Jeg synes heller ikke, du skal gøre noget ved det udvendigt. Indvendigt kunne det sagtens ha' en lys farve og så noget lækkert hyldepapir/tapet på hylderne:-) Og lågerne er jeg lidt i tvivl om. Det må efterprøves:-)

Christina Skarø sagde ...

Det bliver fedt Camilla... jeg er vild med det! Du skal bevare den blå farve! no doubht!

Ditte sagde ...

Hvid eller creme indeni, ingen tapet og lad lågerne blive på

Anonym sagde ...

Det er bare så fint!!