onsdag den 9. november 2011

Et kommende savn

Kan man savne lidt på forskud?
Jeg kommer til at savne det her - styrmand T og hans lille besætning, når aftenen falder på og der skal kastes anker. Men inden skal der læses, og de sidste par dage har Peter Pedal været i fokus. Tænk, hvordan den frække abekat stadig holder, også i 2011 og sikkert også om 25 år. 
Imorgen drager sømanden afsted. LANGT væk! Brasilien er målet og selvom perioden er den samme som ellers, føles det som en evighed. Der er bare længere til Brasilien end til Hvidesande - også selvom Skype er en genial opfindelse når adskillelsen er enorm. 
Jeg lever lidt på billederne, mens jeg venter...


5 kommentarer:

Gaia Cunin sagde ...

dette er mit første besøg hos dig, og jeg kan allerede rigtig godt lide at være her.
Har kommenteret dit indlæg med børnesymaskinen.
Er meget nysgerrig for at vide om hvordan den holder m.m.
Du må meget gerne skrive på gaiacunin@gmail.com hvis du har tid.
Mvh Gaia

Anonym sagde ...

Skønne billeder og rørende historie (u know me!) Det er fantastisk at I kan det der med yderligheder, men sådan må det være når det er ægte kærlighed :)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Kære Camilla
kender det alt for godt, min mand har sin egen fisketrawler dvs at han fisker fra kattegat og skagerak, og han er afsted ca 3 uger hver gang, afhængig af vejret. Nogler gange er han hjemme 3, 5, 7 eller hvis vi er heldige at det er dårligt vejr så kan det måske være 10 dage. ingen dage er ens, vi ved aldrig hvad den næste dag bringer, men et er sikkert jeg kunne ikke tænke mig det anderledes, for tror på at savnet gør at kærligheden forbliver, vi når at blive nyforelsket igen. Det er selvfølglig mega hårdt for ungerne men de tager det flot. Han savner selvfølgelig også os rigtig meget når han er afsted (syntes det er blevet værre jo flere børn der kommet til), men han er glad for hans arbejde og det vil jo alt andet lige give en glad farmand og ægtemand. Dejlige billeder, gode minder....
Tror du er en gæv pige.

KH louise

PS jeg sender først pakken imorgen, så håber du har den lørdag..

mrs. poppins sagde ...

Søde Camilla - jeg forstår dig udemærket. Kom til Fredericia og få et kram :-)
Knus L