søndag den 11. december 2011

Navigatør = person, der er uddannet i navigation.

Navigation (latin: navigatio sejlads) er læren om at finde vej over havet eller gennem luften, det vil sige at fastslå hvor man (geografisk) befinder sig, og hvordan man kommer frem til sit bestemmelsessted. 
Jeg havde håbet på at det også betød at finde vej gennem land... 
Søndagen bød på en gåtur i Løvenholm skoven. Bare en lille hyggelig søndagstur i det fine vejr med hund og sømand. Men Løvenholm skoven er stor, RIGTIG stor. Vi gik først af nogle stier, så uden for stierne (!) og videre på nye stier. Vi troede vi var på rette spor, men i virkeligheden var vi ved at forvilde os dybere og dybere ind i skoven og pludselig var vi faret vildt.
Et par timer gik vi rundt dér og jeg var ved at forberede mig på, at vi skulle dø i skoven dyb, eller som Thomas sagde kunne det være at vi ville møde en stamme stenalder mennesker, som havde boet herinde siden årtusinde før kristi fødsel. Som hverken havde set hvide mennesker og derfor godt kunne se dem koge i en stor gryde over bålet... 
Pludselig så vi en lysning og vupti var vi tilbage ved udgangspunktet! 
Hvad skal man i grunden bruge App (Maps) til i sin telefon, når den ikke kan finde net? Møg telefon!
Dejligt at dagen sluttede med en fantastisk hjemmelavet porre/kartoffel/pastinak/selleri suppe med lækker lækker marinade og bacon. Øv jeg ikke fik taget billeder, men smagen må i tænke Jer til. Den havde billederne alligevel ikke kunne klare.


Ingen kommentarer: