torsdag den 15. marts 2012

Genbrugs scoop

Jeg har været i et par genbrugsbutikker i eftermiddag. Jeg synes der har været langt imellem de gode køb i en længere periode (Det er som om, vi er for mange der har fået øjnene op for den måde at handle på. Som 16 årig havde jeg ihvertfald genbrugstingene helt for mig selv), men idag synes jeg der var noget rigtig fint imellem.
Jeg samler på forskellige gamle tallerkner. Jeg følger min skønne veninde Tinas tanke om, at når jeg åbner en skuffe eller et skab i køkkenet, så skal der ikke være en tallerken eller et glas jeg vil vælge frem for et andet. Det hele skal vække begejstring. 
Idag fandt jeg lidt flere af en slags jeg i forvejen har to af. Fire dybe og tre flade tallerkner plus to jeg bare synes var så smukke. Alle ni til et sølle beløb af 65,-. På "Det Blå Marked" i Låsby vil de have omkring 50,- for en enkelt af de dybe.
Jeg fandt den sødeste blå kjole fra Drappa Dot til Ida. Lidt krøllet men ellers som ny. Nogle søde sommerkjoler til Laura, en til mig selv og så en rigtig fin t-shirt jeg slet ikke kunne stå for. En Karius og Baktus bog, så godnatlæsningen er i hus for de næste par aftener. En fin bøjle blev det også til.
Bliver lige nød til at vise jer nogle billeder af dagens fangst. Tæppet som jeg har fotograferet tingene på fik jeg gratis. Der var bidt noget af siden, så det mente den søde genbrugsdame ikke hun kunne tage penge for. Det skal nok blive lappet fint sammen inden så længe.
Samlet beløb for det hele 230,-. Det kan man eddersparkeme kalde et scoop!

6 kommentarer:

Chanette sagde ...

Shit, det er da lige til at være flyvende i 3 dage med du fund du har gjort dig!!

Line / Xo Ein Ding sagde ...

Fine sager. Jeg finder altid en masse ragelse, men jeg har heller ikke mulighed for at besøge gennerne uden for centrum/eget nabolag, når jeg ikke har bil, så det er altid de samme steder jeg kommer - og deler med tusindvis af andre ;)

Er i øvrigt helt vild med prik-knagerne. Er de også 'vintage' eller en ny produktion?

Kh Line

Anonym sagde ...

Skønne sager - kan godt forstå, at du er begejstret. Synes at det er sjældent at jeg er SÅ heldig.

Rigtig god weekend til dig og dine.

Kh Dorte

Therese sagde ...

Sommetider er man bare heldig ;o) Gode fund. Sjovt du skriver det med at før i tiden var der mere at vælge imellem - for jeg har ofte tænkt det samme. Jeg fik øjnene op for genbrug da jeg gik på efterskole, og dengang var der virkelig noget at komme efter... Nu er vi bare alt, alt for mange om fadet ;o)

bykirsti sagde ...

Ej nogle fine ting!
Her i byen synes jeg det er super svært at finde gode ting!

Tak for kigget
Kig forbi mine 2 giveaways

Vibeke sagde ...

Super lækre sager. Jeg synes også der er alt for langt mellem snapsene i de forskellige genbrugser for tiden. I hvertfald hvis prisen også skal være rigtig...:-)
Kh V