mandag den 30. april 2012

Duften af sommer

Endelig - endelig har foråret sat sine kløer i det danske land. Der er (næsten) ikke noget sted i verden jeg hellere vil være, når den lysegrønne farve begynder at dominere træer og buske, som har stået nøgne alt alt for længe.
I dag har været den luneste dag i år og det benyttede pigerne sig af. Jeg selv pakker mig stadig ind i ponchoer og lange bukser, men jeg elsker også varme på varme. 
Ida har altid været en varm pige lige fra spæd og det samme gør sig gældende for Laura. Hvis de måtte, løb de helst nøgne rundt i haven og på legepladsen... meeen, vi venter lige lidt endnu med dén naturrist mondering.
De seneste dage har jeg nydt symaskinen. I lørdags hos min dejlige veninde Tina, hvor vi var 7 tøser samlet til kreadag. Det var en alletiders dag og LL Logen skal gentage succesen hver 3. måned fremover. Det bliver godt, for det gør godt for sjælen.
Resultatet kan i se på billederne her. Laura ELSKER kjoler og vil helst ikke gå i andet, nu hun absolute skal bære tøj. Ida kan også li´kjoler, men hun er mere den atletiske pige og med kjole er det bare lidt mere bøvle, når der skal hoppes på trampolin, kravles i træer, sjippes og slåes kolbøtter... 
Til aften blev der danset. Kjolerne har den optimale danseeffekt og der blev snurret rundt, så meget af Laura så fuld ud og væltede flere gange imens hun skraldgrinede. 
Hvor jeg dog elsker den slags dage. Børnegrin har det med at bore sig så dybt ind i hjertet, at det brænder endnu mere - og det er jo helt perfekt, nu hvor der også bliver skruet op for varmen udenfor!
Pigerne danser solen ned... 

6 kommentarer:

stjernegoide sagde ...

Dejlige billeder af de yndigste piger i flotte dansekjoler med sving i

Anonym sagde ...

Skønne billeder og skønne piger..!

Anonym sagde ...

Skønne tøser, skønne kjoler og skønne billeder ❤

Moster Majken

Anonym sagde ...

Hvor er de skønne de to piger ... og flotte billeder du har fanget af dem. Super danskjoler til små dansemus.

Mormor <3

Anonym sagde ...

Lækre tøser :)

Tanja Thomassen

Anonym sagde ...

Sikke dejlige billeder :-)

Bettina 5.O