lørdag den 14. juli 2012

En bid af himlen

En bid af himlen var hvad min dejlige veninde Tina og jeg fik forleden, da vi havde vores traditionelle veninde slabberas, som vi efterhånden sætter en dyd i at have flere gange om året. 
Der er normalt alt for få timer i døgnet. Når vi er sammen er bestemt ingen undtagelse. Næste gang tror jeg vi snupper tre dage i streg - og så vil jeg æde min gamle hat på at vi stadig ikke er mættede. 
Tina er fantastisk i et køkken, så hun havde selvfølgelig lavet det lækreste mad og en dessert der sagde mums i min mave! Snakketøjet bliver sluppet løs og hvor er det fedt at kunne tale med et andet menneske om (alt) hvorvidt billedet skal hænge over skabet, lidt mere til venstre, lidt op... videre til om bordet skal males gult, tapetseres eller stå urørt. Vi har de samme interesser omkring kreativitet og indretning og hvis man var en flue på væggen i vores selskab, så tror jeg folk ville tænke at det rabler for os. 
Tina har fundet guldet for enden af regnbuen. Stedet hvor alt det fantastiske fra en svunden tid er samlet på ét og samme sted. Vi brugte et par timer derude og kunne sagtens have snuset rundt meget længere. Jeg købte faktisk ikke alverden. Tror det var fordi jeg ikke gik efter noget bestemt og så var jeg bare paf over oplevelsen. Tænk at udleve en drøm som ejeren af Tingfinderiet har gjort. Hun startede som samler, så blev det et bi-job ved siden af sit arbejde som socialpædagog og for et års tid siden kunne hun kalde sig fuldtidstingfinder - det er da en titel der sparker røv!
Faktisk skulle vi have tilbragt dagen til bagagerumsmarked i Silkeborg, hvor vi havde købt en stand og alt det overflødige fra hjemmet skulle sælges. Der var bare lige den lille hage, at vi havde taget fejl af datoerne og var en måned for tidligt ude. Så i stedet for at tjene lidt penge, brugte vi penge. Og i stedet for at sortere ud samlede vi ind. Og alligevel ikke helt. Da dagen var ved at være omme kørte vi forbi en genbrugsbutik og læssede stort set alt det af, som vi skulle have solgt. Det gjorde godt i maven - ligsom den lækre rabarberkompot som Tina havde lavet aftenen før. 


5 kommentarer:

Pernille sagde ...

Sikke en skøn dag!
Dejligt med en dag der giver fornyet energi

Rigtig god weekend

Ditte sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud :)
Jeg MÅ altså derud en dag...

Anne-Mette sagde ...

Ser smadder hyggeligt ud. Den gule tallerkenrække er for fed, den gad jeg godt eje.

Kh. Anne-Mette

Vores mini sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud, det ligner i har haft en fantastisk dag. Jeg elsker gode veninder og godt selskab.

Www.voresmini.blogspot.com

Anonym sagde ...

Fantastiske billeder, som viser en dejlig dag. Ubeskrivelig hyggelig dag faktisk og sikke skønne ting vi fik med hjem:) KRAM