mandag den 6. august 2012

En prinsessedrøm

Tilbage i vinterferien fandt jeg denne skønne sminkekommode i en genbrugsbutik i Fjerrildslev i nord vestjylland - langt væk hjemmefra, men med hjem skulle det og har så fået lov at samle støv i en krog på Lauras værelse. Det har naget mig, hver gang jeg er gået fordi det, særligt fordi Laura med det samme ytrede ønske om at få det i en lyserød farve - og der stod det, brunt og glansløst. Laura så det slet ikke på værelset.
Her i ferien fik jeg taget hul på denne lille prinsessedrøm og til aften kunne jeg sætte den sidste skuffe i kommoden - slebet, malet, ja hele to gange grunder og to gange maling. 
Jeg synes det er blevet virkelig fint og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det også falder i Lauras smag - det er jo lyserødt.
Skufferne ved jeg endnu ikke helt om jeg også vil male. Synes bare det er en fin kontrast til det pæne og mixet med rå og malet træ kan jeg egentlig godt lide til nogle møbler.
I spejlet på et af billederne kan I se lidt af mit næste projekt. En karlekammerseng. Det bliver et stort arbejde, men når jeg ser på forvandlingen af sminkekommoden, så kan jeg næsten ikke vente med at komme igang med den smukke seng.
6 kommentarer:

Vibber sagde ...

Sådan et skab skal er da enhver lille piges drøm - flot resultat :o)

Anonym sagde ...

Wau hvor er dét fint!! Helt fantastisk-du er bare så dygtig<3

Ditte sagde ...

Hvor er det smukt - lad være med at male skufferne, det ser fedt ud. Og endnu en karlekammerseng - fedt!

Stine -Auvills univers sagde ...

Hvor er det blevet fint:-) Og jeg synes, det er fint med de to brune skuffer.

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

1000 tak I søde piger!

Handywoman sagde ...

Hvor er den blevet fin - må se om jeg ikk kan fikse noget der ligner til min datter. hun bliver vild så ;)