onsdag den 28. oktober 2009

Blåt... småt

I et hus med tre piger er det ikke de blå farver der trykker. Prøv at udfordre mig i lilla, rødt eller LYSERØDT og du skal se løjer! (jeg svor inden jeg fik børn, at fik jeg en pige skulle det ikke være en lille candyfloss og ville så vidt muligt undgå lyserødt tøj og ting... NU, hvor jeg har to piger er alting ude af kontrol!!).
Rakel, som er en af de mange blogkvinder herinde i blogland og som er udstyret med en enorm kreativitet har udfordret mig i blåt. Legen handler i sin enkelthed om at én kaster bolden op, sender en udfordring ud til dem der vil lege med, om f.eks. at finde nogle ting i hjemmet i en bestemt farve. Når det er gjort sendes bolden videre og rouletten kører!
Jeg har været på opdagelse i mit hjem og der gik ren sport i den! Kunne nok sagtens have fundet meget mere i blålige farver, men er det ikke en kunst at begrænse sig? Hmm...
Her er hvad jeg fandt frem til:Billedet her er en bryllupsgave fra min bror og svigerinde. Ser man efter er der alle de ting der har betydning for os. Chris´ ishockey, mit kamera, symaskine, Ida... en gave af betydning!

Nettokøb - mange timers hygge i stearinlysets skær

Loppefund til en 5 krone - her gemmer jeg mine uundværlige lakridspoletter

Chokoladekanden

Lidt af mine mange stoffer

Lille lækre labra Laura i en skøn ramme fra Tiger

Har en veninde der er knalddygtig til at lave smykker - er glad for mine blå øreringe!

En duft jeg aldrig bliver træt af - så frisk og bringer gode minder frem

Blev overrasket da jeg så hvad der stod på babyen her. "Italien 90". Synes lige jeg har købt den, men det er så lige 19 år siden!! Egentlig ikke særlig køn, men er en gemmer (:

Knapper fra min sykasse.

Kæmpe maleri jeg aldrig er blevet helt færdig med. Klatter lidt på det i ny og næ.


Det var hvad der var fra mig i blåt. Skulle vi ikke lade legen fortsætte? Jeg prøver ihvertfald at udfordre MetteChristina og Dianna i farven gul. God fornøjelse og håber i vil lege med!

2 kommentarer:

Mette sagde ...

uha - GUL Camilla - av for den ... hmm men prøver da :O)

DiSign-Keramik sagde ...

Ja den bliver svær..., men går lige gemmerne igennem. Det kunne jo være at der var noget alligevel.