søndag den 11. oktober 2009

KartoffeledderkoppesprællemændJaah, det var et langt ord hva, og så på en søndag, hvor alting foregår lige præcis så langsomt, som overhovedet muligt!

Det er dejligt med sådanne dage, hvor ingenting nødvendigvis behøver blive gjort i dag og hvor man bare lader stemningen bestemme dagens oplevelser.

I formiddag gik vi en tur med mormor og morfar. Håbede at finde et stort træ fyldt med nedfaldne kastanjer til at lave de skønne kastanje edderkopper. Men kastanjetræer var der ingen af, men til gengæld var der de smukkeste markblomster. Det må absolute være årets sidste. 

Mens Laura og far tog en middagslur kastede Ida og jeg os over edderkoppeprojektet. Ingen kastanjer havde vi masser af, så vi fandt det næstbedste, nemlig kartofler. De er forøvrigt også meget nemmere at stikke pinde i med små pigefingre. Ida lavede sin helt egen udgave fyldt med tandstikker. Jeg er lidt spændt på om kartoflen rådner eller bare skrumper ind og ligner en gammel dame iført en alt for stor pels - for tykt garn havde vi nok af. Jeg er desværre ikke den store strikker, så har ikke meget garn liggende - vi brugte hvad vi havde og vi havde det hyggeligt - kønt ved jeg ikke lige om det blev, bedøm selv!

Ps: Tak for alt for lækker æblekage Pia!

1 kommentar:

Pia sagde ...

hvor er det nogle fine nogle, og hvem siger iøvrigt at kastaniedderkoppen ikke har en fætter der hedder kartoffel :-)