tirsdag den 13. oktober 2009

Nu med fløjteVi får børn der omkring 1 års alderen begynder at fløjte. Ida gjorde det og Laura startede igår. Da hun blev hentet hos sin fantastiske dagplejemor i dag sagde hun, at Laura havde været i hopla hele dagen, charmet med hendes egne tre piger og ikke mindst manden i huset - og fløjtet!... hun køre klatten den lille dame.
Her omkring kl. 18 var det som om at fløjten var ved at løbe tør for luft, dagens energi var brugt op og Lauras eneste ønske var at få sin elskede flaske med varm mælk og så ellers godnat.
Nu drager Ida snart på efterårsferie hos farmor indtil på fredag. Har hele dagen være med farfar, bedste og fætter Mikkel i Zoo, så hun er nok ved at være godt brugt. Hun kaster sig helt sikkert over drømmeland, så snart hende og Chris køre mod Århus.
Hun er allerede savnet, men der er ingen tvivl om, at hun får det alletiders og som blommen i et æg - hvilket betyder at jeg roligt kan fløjte mig gennem arbejdsdagene de næste par dage.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Du er simpelthen bare god til at fange nogle gode stunder skat. Kan ikke lige lure om hun gaber på det ene billede, eller hun galer....:)Din mand