lørdag den 3. oktober 2009

På en regnvejrsdag

Pigerne vågnede som vaneligt kl. 6 imorges. Friske og klar på en ny dag. Det samme var jeg, da jeg tilbragte fredag aften under dynen, dejligt at få sovet ud! Udenfor har regnen stået ned og jeg elsker den hygge der er ved regnvejr - indefra vel at mærke! Strinlysene blev som noget af det første tændt, der er jo mørkt kl. 6!

Mens prinsesserne legede, kastede moren sig over en barselsgave til imorgen. Jaaah, lidt sent ude, men arbejder bedst under pres, hmm! Et barnevognstæppe er en af de ting jeg har brugt allermest til Laura og nyder at puzzle med alle de små stykker stof. Sådan et tæppe har jeg så kreerede til Mads og Ries lille pige, som vi endnu ikke kender navnet på.
Da Laura blev puttet til middag kastede storesøster og jeg os over pandekagebagningen. Det var tiltrængt med lidt forkælelse, for Ida havde været så sød at hente mine hjemmesko ovenpå og på vej op af trappen faldt hun helt fra toppen og ned i bunden og slog måsen godt og grundigt. Hun bliver først hel igen om meget meget lang tid, som hun siger. Jeg håber pandekagerne kan fremskynde helingen. Tror også det hjælper, når jeg fortæller hende at hun skal over og lege med sin allergoeste ven, Andreas! Venner kan gøre en verden til forskel!

2 kommentarer:

Smilerynker.dk sagde ...

Smukt tæppe, børn og triptrap-stol;o)

camilla sagde ...

Tusind tak smilerynker! (: