søndag den 1. november 2009

En af den slagsKan man få en weekend-forlænger?? Ja tak, stik mig lige 4 af dem!
Weekender har det med at være omme inden man får sagt kukkeligbøøhhuttelihut og jeg gør mig endda umage med at sige det langsomt... hmm.
Denne weekend lagde vi ud med at lave absolute ingenting. Chris skulle desværre jobbe den. Men pigerne og jeg dasede den til over middag i nattøj, hvorefter vi tog et laaaangt og varmt bad. Brandærgeligt vi ikke har badekar, så kunne vi tilbringe dagen der!
"Moar, tror du jeg kan mase mine balder ned her ved siden af dig eller hva´?"
Ida kommer med de herligste udtryk og de kommer i stimer, jeg glemmer bare halvdelen.Det går rigtig godt med at have pigerne på samme værelse. Lige nu snorker de om kap - og det er ikke moren de har det fra, ikke tale om!
Engang imellem ønsker Ida dog at lege for sig selv uden der kommer en lille filur og rykker de ting hun lige har bygget fra hinanden eller splitter en god leg med dukkerne ad. Igår samlede hun et par dukker, tøj og madsager og forduftede ind i vores soveværelse med en lukket dør bag sig. Jeg lod hende lege i fred, men efter noget tid gik jeg på besøg. Hun er altså alletiders dagplejemor hende Ida. Hun putter dagplejebørnene under den varme dyne, hopper selv i smørhullet og så skal der hygges med lidt Postmand Per kørende i baggrunden. Lille Lauski tøffer bare rundt og rykker hvad hun kan ud af skufferne, vender og drejer det og siger tak til alting på hendes måde.
Nu siger jeg tak for i dag og vender snuden mod drømmeland, velvidende at jeg har de to smukkeste prinsesser liggende i rummet ved siden af mig!

2 kommentarer:

Fru Thornholm sagde ...

Sikke en herlig weekend i har haft. Lyder rigtig dejligt :-)
Kh Stine.

Camilla... sagde ...

Hej Stine

Tak for din kommentar!
Ja det er skønt med den slags weekender engang imellem!!