lørdag den 7. november 2009

Sæt igang
Julen er snart over os... ja inden vi får set os om er guirlanderne hængt op og nisserne kigger på os fra alle kroge og kanter i stuen, og ved du hva... det er fan´me hyggeligt du!
Jeg er begyndt at tænke julegaver og hvad giver man et par småpiger der har alt? 
Derfor har jeg bestemt mig for at lave et lille køkken til dem. Ikke et skræmmelkøkken, som det de har nu (og som jeg egentlig troede var ganske okay, men med netkøb kan man sommetider blive taget ved næsen - billeder er taknemmelige!).
Jeg er begyndt at gå på opdagelse, efter emalje gryder, skeer, små bøtter - og naturligvis gerne i retro stilen. Jeg ved ikke, men det emmer bare at noget der kan holde til noget... noget med noget godaw i og det kan mor her god li´!
I dag fandt jeg lidt guf! Egentlig ville jeg finde et gammelt sengebord og forvandle til komfur i en skøn køkkenblå farve. Men midt i al rodet (hos min lille kræmmer langt ude på landet) lyste det her køkkenur op og selvfølgelig skal et rigtig køkken have et køkkenur! Så synes jeg ligesom den blå farve var helt ved siden af og bestemte mig for samme orange som uret, men manden i malerbutikken sagde at orange er meget lidt lysægte og magter ikke at skulle male det hele 5-6 gange før det ser ordentlig ud. Jeg kastede mig over det multifarvede og valgte en lækker grøn!
Hos kræmmermanden fandt jeg så skabet her og det er da lige til et køleskab. Har så planer om at tapeserer hver eneste lamel på lågen - tror det bliver fedt - håber det bliver fedt!
Nu er det så bare at sætte igang, der skal renses træ, grundes og males og jeg vil begynde lige med det vuns!
2 kommentarer:

Maria sagde ...

Yeaaaaahhh, hvor blir det bare fedt !

KH Maria.

Camilla... sagde ...

Tak Maria! Håber også det bliver ligeså fedt som inde i mit hoved (: