tirsdag den 30. marts 2010

Alle gode gange tre

Ejjjj hvor jeg nyder at kaste mig over et lærred... eller tre! Denne gang var det farmor der stod for skud. Altså ikke at jeg skulle male hende til, men hun havde et ønske om at få tre malerier over sin sofa og når man har fødselsdag, som hun havde igår, så skal man jo have sine ønsker opfyldt!
Chris har hjulpet mig lidt denne gang. Med at finde ord vi forbinder med farmor og så faldt jeg over et fantastisk citat af Benny Andersen. Jeg er vild med farverne i billedet. Minder mig om at foråret er skudt igang. Blomsterne er begyndt at pible frem, fuglene synger i kor og det kan vel heller ikke vare ret længe før den smukke lysegrønne skov springer ud... Åhh gid det var forår noget oftere!9 kommentarer:

Anja sagde ...

Det er super flot!! Virkelig!

violykke sagde ...

Ej hvor er det et lækkert billede Super flot, heldig farmor

Julie sagde ...

Hvor er de bare flotte, er da bare så misundelig;o)
Julie

Anonym sagde ...

Hold fast hvor er du altså bare dygtig!!! Farmor bliver lykkelig :)

Lone Rose sagde ...

Igen, suuuuper flot!!!! Er vild med de forskellige farver og dybter., Fantastisk.
Udstiller du ikke nogen steder??

Marengse sagde ...

Vildt flot!

Camilla... sagde ...

Tusind tak alle i søde piger!
Jeg udstiller ikke for alt det jeg maler er som regel til gaver og en udstilling med kun et enkelt maleri eller to holder vist ikke (:

Stjerneblomst sagde ...

Hej med dig.. er simpelthen helt "crazy" med det flotte maleri til farmor - vil du kunne lave nogle tilsvarende på bestilling ??

Camilla... sagde ...

Tusind tak for komplimentet af mine tre billeder. Jeg maler ikke sådan rigtig på bestilling. Sommetider bliver jeg bidt af at male og så maler jeg. Det er desværre ikke tilfældet for tiden. Maling og pensel står fuldstændig stille, men hold øje på bloggen. Det kan jo være der en dag dukker et nyt maleri op (: