søndag den 7. marts 2010

Fodkoldt

Nu er vinteren snart forbi og foråret står og banker på lige derhenne! Hele vinteren har vi gået og småfrosset fusserne. Selvom vores hus er fra 2005 er her så pokkers fodkoldt! Hjemmesko er et must og for mit vedkommende selvskrevet på ønskelisten! Slider dem simpelthen op!
Under vores sofabord har vi virkelig manglet et tæppe. Vi har ledt og kigget over alt, men ikke fundet det rette. Der findes ikke ret mange runde eller kvadratiske tæpper! Chris faldt så over et for noget tid siden og det var jo lige netop det vi havde ledt efter! Haps og nu ligger det i vores stue. Er simpelthen så glad for det og det er drøn lækkert at have bare tæer på!!
Puderne der var der passede helt hen i vejret, så jeg gik strakt igang med at sy nye og de er super duper til tæppet! 
Puderne er allerede indviet. Så lige at Laura havde tørret sin snotnæse af i en af dem. Sådan skal det være at have småfolk i hjemmet. Ikke noget "Bo bedre" der (:4 kommentarer:

frkmus.dk sagde ...

Sikke flot tæppe og farver.
Og puder der passer perfekt til.
Her hos os er der heller ikke bo bedre stil. Ikke med 3 børn og hunde.

Kh Gitte

Anonym sagde ...

Hvem der havde din farvesans,flot

Farmor

Camilla... sagde ...

Nej det er umuligt at holde et hjem fint og rent. Her lever nuldermændene i bedste velgående (:
Men pludselig er børnene store og fløjet fra reden. Så kan vi svinge gulvskrubben. Nu er det bare om at nyde det liv der er med børn!

Ditte sagde ...

Så lige jeres fine tæppe i Idé Møbler idag, og det er dælme bare flot - lige mig stil. Hvis det ikke var fordi, vi næsten lige har købt tæppe, så kunne jeg godt finde på at købe det til mit nye hus...

Knus