søndag den 7. marts 2010

Pippi og hønen

Jeg har slet ikke fået vist jer hvordan pigerne blev udklædt til fastelavn i år. Laura havde lånt Idas Pippi kostume. Ida mente dog til at begynde med, at hun skulle være Pippi for tredje år i træk. Hun har en indre pippi gemt i sig (: Men da det ikke skulle være Pippi ville hun være snemand. Kom for sent igang med at lave et kostume og min fantasi rakte ikke til at lave to runde kugler af hvad? Derfor blev hun en høne. Da vi kom over i børnehaven var samtlige piger prinsesser, alfer og feer. Chris og jeg snakkede om, om det var en dum idé at lade hende skille sig ud? Men med lige netop Ida tror jeg ikke det har betydning. Hun var fløjtende ligeglad og synes det vældig sjovt at gå og sige "kykkelikyyyyy" og hakke i gulvet. Jeg håber hun bliver ved med at være så dejlige naturlig en pige, som på mange måder er så robust og stærk, at hun ikke lader sig kue eller glide med strømmen. Altid har sig selv med i det hun gør. En ægte Pippi med et ordentlig kykkelikyyy...5 kommentarer:

Mirjam Theresa sagde ...

Hvor er det nogle fede udklædninger. Synes især at hønen er vild sjov og sej - og meget original :) Men Pippi er nu også rigtigt sød.

Så fint! Jeg havde også glædet mig til at udklæde min søn for første gang (han er halvandet), men han blev desværre syg, da der var fastelavn i vuggestuen :(

God dag!

Kh. Mirjam

SiriR sagde ...

Hvor er de bare fine! Så flotte kostymer:)
Mine piger var også Pippi til deres karneval!

Chris Kvist sagde ...

Ja de er skønne de to prinsesser, men er nu ikke så bange for at hun skal skille sig ud. Hun er en stærk pige den lille Ida.

Ditte sagde ...

Skønne skønne kostumer - herhjemme havde vi en mariehøne og en robot. Og i øvrigt mener Lucca, at det er hende og ikke Laura, der er på billedet :-D

Og tæppet vil hun i øvrigt have ind på sit nye værelse...

Anonym sagde ...

Der findes ikke skønnere unger, hold da op hvor jeg elsker dem.

Farmor