torsdag den 13. maj 2010

Godter

Dagen i dag har stået på alverdens godter!
Tjek lige hende her lækkerbiskenen! 
Min dejlige veninde og hende lille krøltop kom til brunch imorges og har hygget i Auning villakulla det meste af dagen. Der er blevet knævret for fuld skrue og taget en masse billeder! Der er bare nogle billeder der nærmest tager sig selv!


Og så må jeg simpelthen lige vise hvad jeg fik at de to dejlige piger. Tina ved lige hvad jeg er vild med og den her kurv var FULD af det!! Det ene skønne stykke stof efter det andet, de flotteste knapper, en rigtig retro kakaokande og en tilhørende sovseskål fuld af snolder. Jeg føler mig begavet!12 kommentarer:

Kolorista sagde ...

Sikke lækre sager - både dem i kurven og dem på billederne. Du tager utrolig skønne og personlige billeder - er det noget du lever af (for så tror jeg jeg skal starte slæden og ta et smut fra Grenå til Auning m. mine to hjemlige godter og få taget nogle fine billeder en dag!) Kh Lisbeth

Camilla... sagde ...

Tusind Tak Lisbeth! Desværre nej. Jeg er bare pædagog (: Men jeg drømmer om med tiden at komme til at bruge halvdelen af tiden bag mit kamera og så halvdelen som pædagog. Jeg ELSKER det simpelthen!!

zpiffen sagde ...

Hold nu op nogle gode billeder!! Flot flot flot. Du er meget dygtig.

Maiken sagde ...

Åhr, jeg ville ønske at jeg også havde veninder der var SÅ dygtige til at fotografere. Hvor er det dog nogle skønne billeder!

Nå ja, og super lækker kurv...

Grinebidder sagde ...

Hej Camilla - du er bare hamrende dygtig til at tage den slags billeder jeg synes er allerbedst - nemlig de der får personligheden og det levende liv frem i folk - der udstråler lig og glæde på disse her fantastiske billeder du har taget i dag!
Er selv ivrig fritids 'fotograf' og min mand er prof. fotograf som bierhverv, så jeg har set rigtig meget. Er lidt nysgerrig omkring din opsættelse til en session som den du har lavet i dag... hvis du vil fortælle lidt om hvad du bruger og gør, vil jeg blive rigtig glad ;) Dejlig fredag til dig, Stine.

Heidi sagde ...

Hvor er det nogle FLOTTE billeder, jeg vil så gerne lære noget mere om at tage billeder, har du mon taget nogle kurser du kan anbefale?
De er virkelig skønne!

Camilla... sagde ...

Tusind tusind tak allesammen! Det betyder meget at få et skulderklap (skubber mig nærmere min drøm!)
Heidi, jeg har taget et par fotokurser for...hmm ja, 8 og 6 år siden, dengang jeg ikke havde andet end et analog kamera med film og hele pivtøjet (hvilken charmerende verden iøvrigt!) Men prøv at tjek de Aof blade der kommer ud. Jeg tog et aftenkursus på sådan et over nogle uger og så et weekend kursus. Nicolai Brix (fantastisk fotograf og fantastisk til at lære fra sig på hans blog...du kan se jeg er fast læser på ham) han holder også jævnligt kurser, som jeg endnu ikke har været på da det som oftest er på Sjælland eller Fyn (Så kom dog til Århus!!)
Pøj pøj med jagten!

Hej Stine
Jeg tænker at jeg vist må igang med pen og papir og skitsere min opsætning ned? Den er ret simpel, da jeg er helt "fresh" indenfor fotostudieverdenen.
Jeg har anskaffet mig en baggrund, en paraply (vil meget gerne snart have en mere plus en flash mere), en reflector og to arbejdslamper 500w (Jeg er overhovedet ikke tilfreds med resultatet efter brugen af dem - de giver et gulligt stik, som jeg er ved at finde ud af hvorfor opstår? Du kan måske hjælpe mig? Er det min hvidbalance?)
Jeg stiller mit kamera på manuel og det samme med blitzen. Uha, så er det jeg ikke nøjagtig husker indstillingerne, men vil til at skrive dem ned for ligesom at arbejde med det til næste session.
Jeg kaster mig som regel ud i tingene hvor jeg kunne skyde genvej ved at læse lidt mere om det (:
Håber det gav dig et billede på din fotografiske nethinde!
Kan jeg få lov at lure nogle af jeres billeder. Kan jo ikke få inspiration nok (:

Anonym sagde ...

Dine billeder er fantastiske og du er noget helt enestående Camilla! Tak for en dejlig dag. KH Tina

Grinebidder sagde ...

Hej Camilla,
Tak for din beskrivelse. Jeg er ikke selv den tekniske - mere den kreative - og kaster mig bare ud i det som dig. Jeg vil dog lige høre manden om dit spørgsmål og vende tilbage...
Vi bor i Canada nu, så der er ikke rigtig så meget at se på www.niceones.dk (mandens), men vi har en hjemmeside du er velkommen til at tage et kig på - www.falkenbergschmidt.dk Det er familiens 'album', så det er ikke så meget studiearbejde... jeg tager lige nu mest 'hverdagens billeder' men har fået lidt mod på det der med blitz! Jeg følger dig og giver lyd når vi har fundet en løsning på kombien af hjemmesiden og blogs - for der tusindvis af billeder der ligger og venter... God weekend!

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Nej hvor er hun bare kær og smuk, hvis sådan en lille prut kan gå under det ord ; )

Grinebidder sagde ...

Hej igen,
Har lige spurgt ang. det med farven (gult stik). Du skal have en gel 1/1 CTO (full colour temperature orange) på din flash - det er lidt ligesom et lille stykke orange-farvet overhead-folie, som ændrer hvidbalancen på din blitz, til at matche dine arbejdslamper (som vi går ud fra er med glødepærer, når de er på 500W).Og så skal kameraet
stilles til tungsten (glødepærer) hvidbalance. Manden fortrækker dog flere blitz fremfor arbejdslamper (blitz behøver ikke være samme mærke som kameraet - kan findes til rimelige penge i den blå avis). Skal dog kunne indstilles manuelt. Håber du kan bruge det.
Dette er mere teknisk end jeg formår, men spørg endelig - jeg lærer jo også noget hver gang ;)

Beatriz sagde ...

Hej igen. Kan simpelthen ikke bevæge mig væk fra din blog .. du er meget inspirerende! Du tager nogle utrolig flotte, levende og meget personlige billeder. Og så jeg jeg godt lide din afslappet indfaldsvinkel til det - du gør det bare! Jeg er selv fotoentusiast, men stadig på begynderniveau! Håber på at blive bedre :D
... god jagt på det næste motiv!