mandag den 26. juli 2010

Det der gør mest ondt

Det der gør mest ondt er ikke at der køre en Interflora bil ind i min indkørsel og frem trækker blomstermanden den smukkeste og mest farvestrålende buket roser og den fineste æske chokolade - til mej!! 
Jeg var rørt til tårer (storvrælede!) da jeg læste kortet ved buketten, som var  fra mine tre gamle bartender kollegaer. (Som jeg ikke har arbejdet med i vel 5-7- år!) Jeg er overvældet og virkelig virkelig taknemlig. Tre fantastiske mødre, koner og kvinder, der lige ved hvilke knapper de skal trykke på!
...Men det der gør mest ondt er, når jeg står i stuen og overhører Ida snakke med sin hjerteveninde, mens perlerne bliver sorteret og lavet i forskellige fine mønstre på de formede perleplader.
Ida: Zofie, skal din mor og far også flytte fra hinanden?
Zofie: Nej
Ida: Hvorfor ikke det?
Zofie: (trækker på det) Det ved jeg egentlig ikke??
(Der går lidt tid hvor der er stille)
Ida: Zofie, måske er det fordi din mor og far rigtig rigtig godt kan lide hinanden?
Den slags rammer én lige der, hvor det gør allermest ondt, men samtidig bliver jeg bare så stolt over at have en datter på knap 5 år, som er i stand til at udtrykke sig på sådan en præcis og fin fin måde... 

8 kommentarer:

Julia Runge sagde ...

Ej hvor må det bare gøre ondt at høre.. :o( Men det vigtigste for børnene er vel også at deres forældre er glade, om det så er hver for sig eller sammen.

Frk Munk sagde ...

Fantastiske kollegaer fra en svunden tid der giver dig et kærligt kram på afstand. Men hvor er det en særlig udtryksuld hjertevarm datter du har der forstår at udtrykke sig. Jeg håber du kommer godt igennem - hvis man kan det.
Du får lige et bloggerkram til resten af dagen

Mette sagde ...

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, men må bare kommentere dette indlæg.
Det er selvfølgelig altid ærgeligt når man går fra hinanden og især når der er bør iblandt. Men hold op hvor må du være stolt over din datter kan udtrykke sig så flot.
Det rør mig lige ind i hjertet :)

annicken_j sagde ...

Hei, så fint å ha slike omtenksomme tidligere kollegaer da! :) Så skjønn en datter du har, jeg vet at slike omstillinger kan gjøre vondt!! Jeg håper det går til det bedre

Maiken sagde ...

Avs. Jeg kan godt forstå at sådan en samtale går rent ind! Men det er også en dygtig og tænksom lille pige du har.

Jeg sender varme tanker og opmuntring herfra til dig i en svær tid. Når jeg hører om et brud som jeres tænker jeg, at det kræver mod og den styrke for at komme igennem det. Det er godt du har nogle søde venner, som kan være der for dig.

Ulla sagde ...

Du er stærk og kærlig, søde Camilla, og netop derfor har du en datter, der har lært at man ikke skal gemme følelserne væk men istedet udtrykker sig så fint. Flot at hun kan sætte ord på sine tanker omkring hvad der foregår omkring hende.
I bliver det sejeste lille 3-(tøse)kløver dig, Ida og Laura!
Stort kram og tanker herfra Deutschland til Djursland.

Camilla... sagde ...

Tusind tak for jeres meget meget søde kommentarer! De varmer mere end i overhovedet aner!!

Vicki sagde ...

Hej Camilla

Ja sikke nogle dejlige gamle kollegaer du har haft og sødt af dem at sende nogle blomster.
Puha det må være en svær tid men måske også det bedste for jer alle.
Hvor er det godt hun kan sætte ord på betydningen og følelser.
Sneder jer varme tanker og håber solen snart skinner igen og dig:)

Mange hilsner Vicki