fredag den 23. juli 2010

Prinsesserne på kongens slot

"Hjernevrimmel" er mit talerør, mit frirum og det sted hvor jeg kan få afløb for alle mine ideer og kreative syslerier. Mit privatliv holder jeg rimelig meget for mig selv. Engang imellem sker det dog, at min kærlighed til mine døtre og mit liv i det hele taget, ikke kan undgå at kaste skygger over min blog. 
Den seneste tid har alting stået stille - her i min blogverden! Men i min virkelighed, på den anden side af skærmen har mit liv taget en drejning, som jeg ikke havde drømt om. "Til døden jer skiller" er blevet "Til kærligheden jer skiller".  
Mit sind er i flytte rod og jeg er ved at finde plads til alt det som var, til det som er og til det som kommer. Det er hårdt, til tider ulideligt, men samtidig styrkende! 
Chris har fået en dejlig lejlighed, hvor han skal nyde pigerne de dage han har dem. Jeg har fået et par kreative opgaver i den forbindelse. Et borde bænke sæt som trængte til en kærlig hånd og et gardin projekt til deres fælles soveværelse, som er den skønneste lille hule under skråvæggene. Jeg er ikke i tvivl, de får det som to prinsesser på kongens slot!

8 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

Dette var et ærlig, alvorlig og åpent, uten å være utleverende,innlegg! Og jeg kjenner at du griper meg med dette "voksne" innlegget. Midt oppi noe trist og ukjent så velger du å se fine små detaljer og prøve å se at du likevel kan vokse på det! Lykke til med å finne din vei videre. Og barna som også sikkert kjenner på livets endringer er heldig som har en mor som virker så fornuftig og voksen når det trengs. Selvfølgelig er det umulig å være slik alltid, men dette innlegget var iallfall fylt av innsikt og ansvar - som jeg vil kalle positivt voksent!

Så fint at du kan "være med" døtrene dine litt hver dag. Når de sitter ved prinsessemøblene sine så tenker de nok på den kreative og flinke dronningen som har laget det!

Mvh Elisabeth

Louise sagde ...

Det var virkelig et rørende indlæg. Nogle gange tager livet bare nogle voldsomme drejninger, som man aldrig havde drømt om....
Det er svært at finde ord til at kommentere, på noget så personligt og privat.
Du virker bare så afklaret og stærk i dine valg af ord.
Sættet er utrolig smukt, og jeg er sikker på det vil pynte og dine prinsesser synes om det. Dejlige ser de ud på billederne!!

Ditte sagde ...

Kæreste Camilla

Også her skal du have min dybe medfølelse. Jeg ved, det er en svær tid, men du klarer dig igennem, fordi det er det rigtige for jer alle, selvom det er hårdt.
Du er stærk, modig og kærlig, og det er gode egenskaber, også i denne sammenhæng.

Tusind tanker herfra
Knus

Mette Bossow sagde ...

Kære Camilla
Puha det er en voldsom forandring i står over for, men heldigvis synes jeg du virker afklaret når du kan udtrykke det i så fine ord. Jeg håber på det bedste for jeg og sender en masse positive tanker...ja, og så kan jeg altså ikke lade være med at sige, at det borde - bænke sæt simpelthen er utrolig smukt, elsker det tapet!!
KH Mette

SiriR sagde ...

Kaere Camilla,

sikke et aerlig og abent indlaeg. Jeg har taenkt paa dig siden vores stofbytte, da du nevte der var lidt kaos i dit liv.

Pas paa dig selv og dine boern, og fortset med at finde glaede i de smaa ting i livet:)

Kh Siri

cslyngaa sagde ...

Kære Camilla,

Det er en hård tid du er midt i lige nu, men det skulle blive nemmere med tiden.

Efter kaos kommer freden og roen. Jeg håber, at dine piger og dig kommer godt igennem den.

De varmeste knus fra
Christina

Anonym sagde ...

Jeg synes du er utrolig sej og du klarer det rigtig flot dejlige Camilla. Du ved jeg har været igennem samme hårde forløb og du kan altid finde en støtte i mig. Mange tanker fra din veninde Tina

Therese sagde ...

Et smukt indlæg om noget ganske usmukt!
Sender dig et kram, mon ikke du kan bruge det ?
KRAM