tirsdag den 7. september 2010

Billig forandring

Jeg har været ved at lave lidt om i min stue. Jeg kunne gøre lige hvad der passede mig, så længe det kunne gøres for billige penge. Mig afsted til Ikea efter rammer og i Bauhaus efter gode gamle bogkasser til 59,95,- (Mine forældre lagde ud med den form for interiør engang i 70erne). En omgang maling og vupti, fine kasser til væggen med plads til nips... det er vel et tøsehjem!
Til at begynde med anede jeg ikke hvad jeg skulle komme i rammerne? Men da jeg har en forkærlighed for Christel tegninger  blev jeg hurtigt enig med mig selv om at de naturligvis skulle hænge og pynte på min væg. De to store tegninger (fra 40erne) fandt jeg hos min ven Johannes til 10,- for begge to!! Han prøvede også at få mig til at købe et par håbløse fuglemalerier (ligner jeg måske en der går op i fugle!?). Det var tydeligt han ikke anede de var noget som helst værd de fine Christel tegninger. De to små børn (også Christel tegninger), som også har fået en plads på væggen gav jeg 180,- for på QXL. I rammen øverst længst til højre hænger et af Idas kunstværker. Hendes fod og hænder forvandlet til en fugl (ja, den slags fugle er jeg til!). Baggrunden er nogle vintagestof og det samme gør sig gældende i rammen nederst til venstre. Jeg synes resultatet er blevet rigtig fint - nu mangler jeg bare en ny sofa - men den begynder jeg at strikke indenfor nærmeste fremtid (:

3 kommentarer:

Frk. Hverdag sagde ...

Lækkert...
Kunne helt sikkert godt bruge en lille billig make-over herhjemme.

Kolorista sagde ...

Hvor er det blevet fint - glæder mig til at se den strikkede sofa ved lejlighed. KH Lisbeth

Chris Kvist sagde ...

Ha ha jeg kan ikke helt forestille mig man kan strikke en sofa, men held og lykke med det...:) det er blevet rigtig fint Camilla. Glad for du er lykkelig igen..