mandag den 6. september 2010

I love it!

I meget lang tid har min symaskine stået alt for stille, selvom fingrene flere gange har kriblet efter at få fyret op under den. 
Idag har jeg været hjemme fra arbejde. Har erobret mig et hold i nakken og har en lurende influenza lignende baktusse hængende på indersiden af mit legeme... hmm, slet ikke så fedt! (meeen pamol kan klare meget - eller ihverfald holde meget hen!)
Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, siger de kloge.
Jeg fik syet en pokkers masse suttesnore til, nu kommer den og hæng i; Min eksmands stedbrors nye kærestes mødregruppe (Ja kom ikke her og sig vi ikke er en moderne familie!). Jeg har en bunke pusleunderlag og nu en masse suttesnore, som de gerne vil have fingre i og man er vel leveringsdygtig, når nu det er i den slags ting jeg bare elsker at beskæftige mig med, nemlig min elskede Pfaff symaskine og alle mine vintagestoffer. Der må ikke gå så lang tid før der kommer gang i maskinen igen! I love it!

2 kommentarer:

Julia Runge sagde ...

Fedt endelig at få lavet noget! :D Og hvor ser det også lækkert ud! Håber du har det nogenlunde her midt i hele suppedasen. Det hjælper ihvertfald når man giver sig lov til at være lidt kreativ ;o)

Anonym sagde ...

Sikke fantastiske kommentarer fra de kære "små" :)