torsdag den 7. april 2011

Et tivoli at trives i

De sidste par dage har jeg været rigtig glad for vores nye sofa, som er en genbrugsmodel, ligesom stort set resten af vores hjem. Jeg tror der er sovepiller i den. Den har en evne til at få mig til at slappe fuldstændig af og få meget tunge øjenlåg. Samme egenskab havde den, da den boede hos min bror og svigerinde. 
Sofabordet fandt jeg i en genbrugsbutik til 100,- Egentlig ville jeg have malet det sart lyseblåt, men sømanden sagde stop, og ved nærmere eftertanke synes jeg egentlig også det er charmerende som det er - med lidt ridser og skjolder, som jeg vælger at kalde patina. Lampen i hjørnet er også et genbrugsfuld og lige hvad jeg havde søgt og tænkt som læse lys - men det harmonerer ikke rigtig med sovepillerne i sofaen (: Kommer nok en dag når jeg bliver for alvor voksen, med læsebriller og sådan (det er en muldvarpe der taler..).
Er det ikke et par skønne Christel tegninger der hænger på væggen? Min veninde og jeg var hos min personlige bondekræmmer for længe længe siden. Hun finder så disse og høre hvad de koster? 10,- Hun ville ikke have dem, men det ville jeg! Dog er mit kæreste eje på væggen, billedet med fuglen. Det er Idas fod og hånd som jeg har hængt som en uro i en dyb ramme og brugt noget gammel stof som baggrund. Jeg elsker den slags der har betydning. Det samme er gældende for åkande blomsten, som er i en lignende ramme. En romantisk historie ligger bag og hver gang jeg kigger på billedet mindes jeg den dag jeg fik den. 
Jeg elsker de små detaljer og særligt dem der oveni kan fortælle en historie og gøre mig varm indeni - at det så ligner mit eget lille private tivoli, det er en helt anden sag!

Laura ville lige have mig til at fotografere hendes rundtossefjolledans - det er hermed gjort!

1 kommentar:

Anne sagde ...

Orv der kunne jeg godt putte mig. Det ser bare super hyggeligt og personligt ud. Rigtig rart :)