fredag den 5. august 2011

Someone I love

Jeg har bemærket en lille leg rundt omkring i blog universet, som forløber hele august. Hver dag byder på forskellige temaer, som skal afbildes med et fotografi. Jeg er ikke hoppet med på vognen, men bemærkede dagens tema "Someone I love".
Der er ingen tvivl om hvem jeg elsker og heldigvis er der kærlighed nok til dem alle, men da jeg kom hjem fra arbejde blev jeg bekræftet i, at en ganske særlig person elsker mig ligeså højt tilbage. Udenfor min hoveddør stod disse smukke roser med den mest vidunderlige duft. Han ved jeg elsker farver ham sømanden min. Han er i sig selv en palet af alle regnbuens smukke nuancer og jeg føler mig meget heldig over at have ham i mit liv!
Billedet her er taget på toppen af Mount Everest på sømandens fødselsdag den 23. juli 2011 - Eller... Det er ihvertfald i Norge... 
De smukke roser pryder min stue. Lækkerierne der fulgte med vil jeg nyde for mig selv foran flimmerkassen en regnvejrs aften. Til det vil jeg lige tilføje, at jeg har levet de sidste to måneder uden andet end sne på min skærm. Det skal nu blive godt at se nyheder igen...
Et hemmeligt sted i den smukke danske natur

5 kommentarer:

Mette Kathrine sagde ...

Han ser også super dejlig ud, så det kan jeg godt forstå :D Jeg hoppede næsten på den med mount everest, og synes han så meget overskudsagtig ud, taget i betragtning af han lige var kravlet op af et gigantisk bjerg ha ha!!!!

Anne-Mettes Have sagde ...

Super skønne roser, du er nu heldig med sømanden din. Hoppede også næsten på den med bjerget ;-)
Mange hilsner Anne-Mette

Anonym sagde ...

Hvor er du sød skat..

<3 Thomas

Anonym sagde ...

Ja du er heldig...sikke et godt billede, det sidste..

Knus Louise

Camilla... sagde ...

Det må blive en anden gang - den med Mount Everest!
Jeg føler mig også meget heldig!