onsdag den 14. september 2011

Miljøskadet?

Ida har ofte vist interesse, når jeg har siddet fordybet i min symaskine (Der er alt for langt imellem!). Da fødselsdagsgaven til hende i år så skulle findes og hun stort set har ALT hvad et barn kan ønske sig af materielle goder, så kom jeg i tanke om hendes interesse for at sy på min alt for store og alt for farlige symaskine.
Jeg begyndte at surfe lidt rundt på det der populære internet og faldt denne lille fine børnesymaskine. Den er købt på en tysk hjemmeside og med mit Ich bin, du bist, er/sie/es ist, wir sind, ihr seid, sie sind var det lidt et sats. Men sikke en service. Et par dage eller tre senere ankom symaskinen med fint kort og skøn chokolade vedlagt.
Nå tilbage til den lille syerske. Hun er virkelig begejstret og holdt tungen lige i munden, mens der blev klippet stof til dyne og pude til dukkelise - Lauras dukkelise! Hun stilede ellers lidt højt igår: "Må jeg ikke prøve at sy en striktrøje på min nye symaskine i morgen mor?"...
Resultatet blev alletiders og hun har blod på tanden til at kaste sig ud i en vinterhue. Men som hun siger, så tager det nok lige et par dage at få sådan en færdig!
13 kommentarer:

Pia sagde ...

Nårh, hvor er de søde. Og sikken en fin dyne.

Clemme/Trine sagde ...

Hvor skønt :)

Ditte sagde ...

Nååh, skønne skønne Ida - er helt vild med, at hun syr til lillesøsters dukke :-)

Anonym sagde ...

n super gave til Ida som gerne vil være kreativ ..... æblet falder jo ikke langt fra stammen. Hun ser meget koncentreret ud på billedet ;-)

Mormor

Anonym sagde ...

I kunne jo strikke en hue, som næste projekt .. hi hi :-) Det oser af pigehygge .. gad vist om den går med drengene!

Pia

Uglemor sagde ...

Sejt med sejt på!!!!!

Camilla sagde ...

Godt så Pia... du træder da i det. Min strikhue er stadig under produktion... Ting tager tid og åbenbart LANG tid når det er strikhuer der er på tapetet. Jeg er da sikker på at Magnus, Andreas og Holger vil stå i kø ved maskinen.
Var det ikke også noget for Lucca... så hun kan sy fodboldstøvler til sine brødre, eller bare sokker (:
Tak mormor, Trine og Pia - siger Ida er jeg sikker på!

Groovymama sagde ...

Sikke en sød og dygtig storesøster. Skidego' idé med sådan en lille symaskine.

kram

Julie - Fantasium sagde ...

Sikke en fin gave, og skønt billede hvor hun dybt koncentreret syr på den fine nye maskine.
Herhjemme får den 5-årige pige lov til at sy på den rigtige maskine med fodpedalen på en lille stol, for hun er især fascineret af alle pyntesømmene og bogstaverne. Men det er under formaninger om at holde fingrene væk fra nålen og med mig i baggrunden. Jeg syede selv på en rigtig maskine som 5-årig, og derfor er jeg nok ikke så nervøs.
Overvejer at købe ny symaskine og beholde den nuværende til hende. Har dog tidligere kigget lidt på netop denne model - hvordan adskiller den sig fra "rigtige" symaskiner med hensyn til sikkerhed og sømmenes kvalitet?

helle nielsen sagde ...

Uha,da - skrive endlig lidt mere. Jeg er også på udkig efter en god børnesymaskine, så alt info er velkomment. Som også spurgt hvad er anderledes, hvor har du købt den og ikke mindst hvad med pris. Fortæl - fortæl.
Og rigtig god weekend
Hilsen Helle

Camilla sagde ...

Hej piger
Jeg har i indlæget lavet et link til den hjemmeside hvor jeg har købt maskinen.
Jeg synes den er nemmere for dem at tumle. Pedalen passer en børnefod bedre. Trykfoden er større og svære at få fingerne tæt på nålen. Den kan de basale ting og synes kvaliteten virker rigtig fin (prisen taget i betragtning - den kostede vist omkring 800,-)
Jeg skal nok smide alt det hun kreere på min blog!

Kristiane sagde ...

Ej hvor er hun sej, og hvilken super ide!! Vil jeg helt sikkert skrive bag øret når min lea bliver større.

Gaia Cunin sagde ...

Hvor gammel blev din pige da hun fik den symaskine?
Jeg har en datter der bliver 8 til marts, og jeg er sikker på at hun ville blive ellevild for sådan én.
Har selv gået og tænkt på hvor jeg mon fandt en god starter symaskine, men den du har købt ser jo perfekt ud!!!