onsdag den 28. september 2011

Mission soveværelse fuldført!

Jeg har den seneste måned gået og nusset med soveværelset i vores lille hjem. I et tidligere indlæg søgte jeg inspiration fra Jer skønne bloggere. Nogle af ideerne har jeg gjort brug af (Tak for dem!), andre jeg har selv drømt mig frem til og sammen med min dejlige veninde og krea sparringspartner har jeg fuldført opgaven med fuld tilfredsstillelse!
Jeg ønskede at skabe et rum uden alt for meget knald på farverne, da det jo er et soveværelse hvor roen gerne må falde på. Samtidig kan jeg ikke holde mig, fra farverne altså. 
Jeg elsker sjæl og estetik i alle afskygninger. Et hjem for mig er indbegrebet af billeder, historie, sjæl, hygge og kræs for øjet. Mit hjem er mit helle (Lige med undtagelse af de dage der skal gøres rent!) og det sted hvor jeg lader op til livet udenfor.
Jeg vil elske at få feedback. Jeg forandre ikke noget lige nu, selvom i kommer med gode ideer. Det er nemlig blevet lige som jeg havde ønsket mig!
Jeg har fæstnet en masonitplade på væggen med lim og små søm (Den kommer aldrig af igen!). Malet den og efterfølgende tapetseret med tapet købt hjem fra England.
Mit store syprojekt - et sengetæppe! Jeg brugte det sengetæppe jeg havde før som bagbeklædning. Stort arbejde, men resultatet er blevet super!
Den lille kommode faldt jeg i en genbrugsbutik til 50,- Synes grebene er så fede at de forblev som på orginalen. Spærregrundet og lyseblåt maling med lidt glans.
Paraply palmen faldt jeg i vores Interflora butik. Den var gemt ud i baglokalet, fordi den ikke passede ind i den nye butik. Jeg fik den for 100,- Heldige mig og heldige blomst!
Sengelamperne fandt jeg i Ilva til 299,- stk.
Jeg har ledt efter gamle rammer i lang lang tid. Har nu en helvedes masse, men synes det blev for meget med alle rammerne på væggen. Jeg valgte favoritterne ud og har prøvet at skabe lidt harmoni over de to sengeborde.
Det hvide sengebord har jeg fået af min veninde! Knopperne er af Anne Black. Simpelthen så smukke og passer perfekt til bordets feminine look.
Den gamle stol er også et genbrugsfuld til 50,-. Den står, som da den sikkert stod i et fint hjem. Så flot og velholdt.
Spejlet er et gammelt sølvspejl hentet ned fra loftet, grundet og malet i samme lyseblå farve som det ene sengebord.

Et TV er bare ikke kønt i et soveværelse, thats it! Men til de mørke vinteraftener er det nu hyggeligt at putte under dynen og se en god film.
Grunden til jeg har vist billedet her er pga. fjernsynsbordet. Det er bare fantastisk. Det har været med i Krøniken - det kunne det ihvertfald ligeså godt have været. Jeg fandt det på det første og eneste loppemarked jeg har været på i år! Fantastisk fund der fortjener at leve videre som det er skabt! Fik jeg fortalt at jeg gav 50,- (:
Et arvestykke fra min elskede mormor. Det er "fredet" så jeg må intet gøre ved det. Det er fyldt med små skuffer og gemmesteder. Jeg elskede det som barn og særligt smykkeskrinet ovenpå. Min mormor lovede at jeg måtte få det, når hun ikke ville have det mere. Jeg fik det som 7 årig da hun døde alt for tidligt. 
Saltstenen har sømanden hentet hjem et sted fra dybet - derude i den store verden.Så har vi de fire billeder. Det ene er et jeg tidligere har vist. "Tak for livet". Det passede bare ind i det hele og måtte have et særlig plads i rummet. De tre andre er historie. En historie der bør få et indlæg for sig selv. Sømandens gamle aner... 
Rammerne har jeg fundet i Ikea til 99,- stk. Synes de er virkelig skønne!Nu har jeg vist ingen undskyldning for ikke at sove godt om natten. 
Hov, jeg vil faktisk gerne have en hvid og helt enkel sengeramme - Intet bliver helt færdigt. Jeg elsker at blive holdt ved ilden!

13 kommentarer:

MusseOlsenJensen sagde ...

Flot soveværelse!! Dine gamle rammer og sengeborde er fantastiske!

Anonym sagde ...

Du har simpelthen verdens LÆKRESTE soveværelse!! Der er en skøn harmoni i hele rummet og en dejlig lethed. Tillykke med din "projekt soveværelse" søde Camilla. Det har været en fornøjelse at følge - det har du gjort godt. KRAM

SiriR sagde ...

Hvor ser det bare flot ud!
Rigtig hyggelig:)

TinaLykke sagde ...

Hvor er det blevet flot! På én gang roligt, lyst og afslappende, men samtidig friskt og farverigt. Pladen med tapet er bare flot, og sengetæppet er jo intet mindre end skønt :) En eller anden dag, må jeg simpelthen give mig i kast med sådan et!
Sov godt ;)

Junette sagde ...

Sikke et dejligt rum. Kan godt lide pladen med tapetet bag sengen. Er det fordi der er savsmuldstapet at du har lavet den løsning med en plade?

Randi sagde ...

Herlig soverom!! Likte såklart ekstra godt sengeteppet ditt :)

Frk. TingelTangel sagde ...

Skønt, og hvor det bare fungerer godt at holde et soveværelse i lyse rolige farver - og sikke et fantastisk sengetæppe :-) Jeg ved at det er et kæmpe arbejde, tager hatten af for dit store projekt;-)

Auvills univers sagde ...

Sikke et dejligt soveværelse. Vi/jeg skal også igang med en "renovering" af vores soveværelse, så det er dejligt at finde lidt inspiration rundt omkring:-)

Ulla sagde ...

Hvor er det bare blevet flot!!
Elsker rammerne/billeder og at de to sengeborde er forskellige. Et rum fyldt med sjæl og personlighed :-)
Knus Ulla.

Camilla sagde ...

Tusind tak allesammen!! Hvor det glæder mig at jeg ikke er alene om at kunne lide resultatet! Jeg er meget vild med det!
Det er pga. savsmuldstapetet at jeg valgte masonit løsningen men synes det har givet en rigtig god effekt og fremhæver tapetet på en anden måde end hvis det var direkte på en glat væg.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Det er bare fint! Det har sjæl og jeg kan li' det ; )

iphone reparation sagde ...

Flot soveværelse, der virker til at have en rigtig hyggelig atmosfære :)


Hilsen

Kurt
http://iphonereparationer.dk/

Ditte sagde ...

Hvor er det bare blevet hyggeligt, Camilla :-)