fredag den 9. september 2011

Tillykke søde Pia

Engang var jeg af den overbevisning, at de venner der blev mine venner for livet, som fik lov at komme helt tæt på, ville være dem jeg havde kendt fra begyndelsen. Altså dem som jeg havde fulgt hele folkeskoletiden og som bare havde hængt ved i tykt og tyndt. Jeg tror det stadig sådan, selvom jeg kun har et par stykker tilbage fra den tid. Men jeg tror i ligeså høj grad at venner for livet kan kommet til, imens livet leves. Nej, jeg tror det ikke, jeg ved det! Jeg har nemlig et par stykker af slagsen. 
Idag var jeg til fødselsdag hos én af dem. Du ved, den slags menneske, som aldrig har nok i sig selv. Som bekymre sig og glæder sig på mine vegne. Hun er kommet ind i mit liv - for at blive!
Gaven til hende skulle naturligvis være noget særligt. Når vi er sammen bliver der ofte kaffe og krea hygget. Så selvfølgelig skulle hun have et lille gavebord, som jeg har malet og beklædt med tapet. Hun har tre drenge så hvis der ikke er plads til det i stuen, så er farven jo okay til sådan en lille knægt. En kaffekande og noget lækkert kaffe. Lys til hygge de mørke aftener, som venter lige om hjørnet. Lidt god chokolade til den gode kaffesmag. Jeg håber det gjorde hende godt... min skønne dejlige veninde!

7 kommentarer:

TinaLykke sagde ...

Sådan et par veninder har jeg heldigvis også været heldig at få. I særdeleshed én, jeg mødte, mens vi hver især ventede vores første barn og dermed har delt alle "bliv-voksen-og-forældre" tanker, oplevelser, glæder og bekymringer med.
Dette indlæg og din fine gave har lige inspireret mig til at lave en lille gave til hende, "bare fordi" hun er der. Så tak for det - og god weekend.
Kh Tina

Anne-Mettes Have sagde ...

Sikke en super lækker gave. Pia er heldig at have en veninde som dig.
Knus Anne-Mette

Olines sagde ...

Sådanne veninder er guld værd! Sikke en skøn gave til din veninde.

Anonym sagde ...

Camilla - sikke en fin gave du har givet Pia. Syntes det er skønt du har mødt sådan en kaffesøster. Flere af hendes slags TAK !!

Mormor

Camilla sagde ...

Pia blev rigtig glad for gaven - fantastisk, det var det der var meningen!

Mus&Sesse sagde ...

Sikke en fin gave søde Camilla. Du er så betænksom- kan godt forstå hun blev glad! :)

Louise P sagde ...

Så fint hvilken sød og betænksom veninde du er...
Kh louise