torsdag den 22. december 2011

Børnenes jul

Eftermiddagen stod i juletræspyntnings tegn - men kun for børn! Jeg kiggede på og lod pigerne placere kugler og pynt hvor de synes det finest. Jeg er dårlig til den slags, altså ikke at have en finger med i spillet, men det eneste jeg stort set fik lov til var at sætte stjernen på - men kun fordi jeg kunne nå!5 kommentarer:

Stine -Auvills univers sagde ...

Her var det også drengene, der pyntede det meste af træet. Jeg fik lov til at sætte lyseholdere og stjerne på. Og så rettede jeg det en smule til i ly af mørket, da de var lagt i seng:-)
Glædelig jul!

Camilla sagde ...

Hihi, jeg tog mig selv i ikke at forandre træet...
Rigtig glædelig jul til dig og dine kæreste.

Tanja sagde ...

Flot du overlod arbejdet til børnene. Det er rigtig svært ikke lige at skulle ændre noget. I morgen skal vi pynte juletræ i min familie. Der er ingen børn i familien, men jeg kan godt finde på at rette alligevel. Men har besluttet at jeg vil forsøge at lade være i år :) Glædelig jul til dig og din familie.

Karen sagde ...

Jeg tager virkelig hatten af for dig! Jeg kan simpelthen ikke bare lade min datter selv ordne det - hvor gerne jeg gerne ville! Og ham på 2½ år var slet ikke med til det i år. Måske til næste år kan jeg slippe tøjlerne?! ;-)
Kh Karen

Camilla sagde ...

Det var svært - tro mig, men nu er jeg bare tilfreds med mig selv, fordi det stadig står, og får lov at blive ved med at stå - urørt!