tirsdag den 3. januar 2012

Hvad synes I?

Jeg har kastet mig ud i min næste møbel forvandling og har brug for at I giver Jeres besyv med. Jeg fandt dette gamle kontormøbel i en genbrugsbutik for noget tid siden. Synes det er skønt med jalousilågerne og de mange skuffer. Jeg ved hvordan det skal se ud, men jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg skal male lågerne? Synes det er fedt med mixet af rå og malet træ. Hvad synes I? 


12 kommentarer:

Finurligheden sagde ...

Hvad jeg synes? Jeg synes, at det møbel skal flytte hjem til mig.....:-) Men hvis det ikke kan lade sig gøre, så ville jeg male det hele. Jeg er ikke selv så vild med blandingen af træ og malede ting.
Men det er et SKØNT møbel!

KH Anna

Christina sagde ...

Det kommer an på hvor det skal stå,
men ville nok male det hele... skønt skab :)

Karen sagde ...

Det er virkelig et flot møbel, og jeg er virkelig i tvivl! Jeg synes på en måde, at det ville være synd at male den, men så alligevel .. har jo nydt synet af andre møbler du har renoveret her på bloggen, så ved jo at du kan trylle :-)
Glæder mig til at se hvad du finder på!
Kh Karen

strikkestine sagde ...

Jeg synes klart du skal male det. Skønt møbel!
Solhilsner
Stine

Moppeloppe sagde ...

jeg ville lade det stå, som det er født :-)

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

I trækker lidt i retningen af at lade det hele male... Moppeloppe, den med at lade det stå som det er skabt er for sent. Har lige givet det grunder (minus lågerne indtil videre)
Det skal stå i det der før var en spisestue. Gider ikke have spisestue her (til de 4 gange om året hvor den bliver brugt). Vil gerne lave et multirum til lidt af det hele!

Ævlebævle sagde ...

Helt vild fint møbel, jeg stemmer også for at det skal flytte hjem til mig. Om lågerne skal males eller ej, jeg syntes det kommer an på hvor mange malede møbler den skal stå iblandt og hvor lyst rummet er. Jeg er vild med de kombi malet møbler vi ser rundt omkring, men samtidig syntes jeg for meget træ bliver mørkt og kedelig (det problem er jeg fx ved at rette op på herhjemme ;))

Thea sagde ...

spændende.. jeg syntes det er flot som det er. men selv har jeg flere arkivskabe, hvor især et kunne trænge til farve. Jeg er dog usikker på hvordan det blive - om lågen kan kører pænt op og ned eller om det blive noget juks...
Jeg glæder mig til at se dit resultat :)

Anne sagde ...

Tænker lidt at det måske bliver svært at få lågerne pæne hvis du maler dem? Måske malingen hurtig vil blive slidt af også. Du kan jo male skabet og vente med lågerne.

Anonym sagde ...

Hvis det var mig så ville jeg male det hele og evt tapetsere toppen eller bagbeklædningen af skabet indeni. Det er så fint det møbel:-)

Helle sagde ...

Tror det bliver noget rigtig juks at male lågerne. De ruller jo op, og jeg tror meget hurtigt at malingen vil krakellere og skalle. Men malet kabinet og rå låger - mums........

Marina sagde ...

Det ligner et møbel som jeg ejer og elsker, mit er bare lidt højere. Mit er købt malet og jeg er faktisk aldrig nået til at male det i en anden farve men jeg har haft bagsiden tapeseret da det på et tidspunkt stod sådan at det vendte den side ud mod rummet. Mit skab står så godt som altid åbent og derfor ser jeg ikke lågerne. Jeg tror ikke det vil være en god ide at male lågerne hvis det er et skab man bruger ofte for de ruller jo ligesom og malingen vil helt sikkert blive ødelagt.