tirsdag den 4. november 2008

Lod de smukke lokker falde

Ja, ved ikke om jeg er en ravnemor? Lod Idas smukke smukke lokker falde idag hos frisøren. Gennem længere tid har det dagligt været en kamp, at få lov at frisere hendes hår, så tit er hun kommet i børnehave med ufriseret hår, bare sat op i en knold. Hun er så smuk med sin knold, men ved også bare, at totteren bliver mere og mere filtrede jo længere der går imellem at de bliver friseret ud.
Nu skulle det være og hun var helt utrolig ved frisøren. Sad bomstille og kiggede ind i spejlet, mens frisøren klippede den første tot. Allerede dér synes jeg hun kom lidt for højt op, men nu var det ligesom for sent og mindede mig selv om, at det jo hurtigt vokser ud igen.
Synes resultatet blev fint og det samme synes Ida! Og det er vel hovedsagen??!! Så gør det ingenting at far synes det er både grimt pg skævt vel? Han er så forelsket i hendes lange hår og det skal helst hænge og slaske så er han i sit es...hmm
Nu håber jeg bare at jeg kan holde styr på hvirvlerne. Men ligegyldigt hvordan og hvorledes så er hendes smukke ansigt blevet rammet ind så det ikke længere er gemt bag div. uldtotter.

Ingen kommentarer: