mandag den 30. marts 2009

En rodet mandag - men ren hyggeHer ligner jeg ved ikke hvad. Det er utroligt så meget l... man kan skrabe sammen. Jeg har svært ved at skille mig af med noget af det. Men hvad skal man med 4 kaffestel plus te og kaffekrus? Hmm, der skal jo være noget til enhver lejlighed... Vores gamle skænk kan virkelig rumme (og gemme) mange ting af vejen. Det kan jeg da se nu hvor jeg har tømt den... jeg aner ikke hvor jeg skal stille det hen, så det står bare på spisebordet og samler endnu mere støv.Alt det stof klipperi i stuen støver som bare pokker... but I don´t care. Jeg hygger mig!!
Jeg har lige syet et pusleunderlag færdigt, som jeg har haft i bestilling. Lige nu har jeg lyst til at sy 14 mere af slagsen, men Laura er vågen og hun vil gerne underholdes lidt, selvom hun er dygtig til at aktivere sig selv. Lige nu ligger hun på gulvet som en anden lille lækker hundehvalp... hun knurre lidt fordi hun ikke kan komme ind under sofaen og fange de nullermænd der har gemt sig derinde. Jeg burde gå igang med skrubben, men solen skinner og det trækker mere at gå udenfor eller bare lave noget andet, end at gøre rent... Skal jeg gøre rent, skal jeg have høj musik og Chris sover... så alene af den grund dur det ikke med det der rengøring. Hvor er jeg fantastisk til at overbevise mig selv om, hvad jeg skal og ikke skal (:

1 kommentar:

Anne-Mette sagde ...

Hej Camilla
Har lige sat og kigget din blog igennem. Jeg har forelsket mig i nogle sofapuder og jeg kunne skisme ikke huske hos søren jeg havde set disse smukke og perfekte puder. Pludselig kom jeg i tanke om at, det måske var her. Og sørme så, jeg fandt dem. Jeg ved slet ikke om du har tid osv. men jeg vover alligvel at spørge om jeg mon kan ligge en bestilling ind?
Knus Anne-Mette (OT)