tirsdag den 2. juni 2009

Hvilken bryllupsdagJa, så var det jo at vi skulle have startet dagen med at køre en tur ind på en café eller et andet hyggeligt sted, og have spist en lækker morgenmad eller frokost. I stedet gik vi i krig med huset... Chris gav gulvene den store tur og jeg fik pudset vinduer og ordnet vasketøj. Vi ville gøre det hele fint, så vi til aften rigtig kunne nyde en velfortjent bryllupsmiddag på Horsens lystbådehavn. Synes det er sådan en hyggelig idé at følge Mads rundt på de restauranter, hvor han forkæler folk og fæ med hans eventyrlige madlavning. Til vores bryllup var det en oplevelse i sig selv, hvor alle sanser blev sat i spil (blandt andet spiselige orkideer i skrigende pink!) og sidste år på Estragon fik vi også en himmelsk madoplevelse. Tror Mads er den eneste der kan få alt mad til at smage så fuglene synger!
Men idag var det vist "bortfløjen and" der stod på menuen.
Laura fik feber og den steg i løbet af dagen, så hverken mor eller far, som skulle passe pigerne, mens vi var væk eller Chris og jeg var vilde med at tage nogle steder. Feberkramperne sidder stadig i os og så er der pludselig meget langt til og fra Horsens. 

Øv, skuffende  bryllupsdag, men som plaster på såret kom vi i tanke om kransekagen i fryseren. Vi glemte at tage den ud sidste år og selvom den nok ikke ville smage som da svigerfar lige havde bagt den, gled den nu nemt ned, specielt for Chris... vi snuppede lige toppen af kransekagen (: Jeg har siddet og set gamle billeder fra vores uforglemmelige fest - den største og bedste fest i mit liv!

Laura virker heldigvis til at have fået det lidt bedre, men vil nu tilbringe natten på en madras ved siden af hende... så min gom må sove alene i nat, men det går nok også. Vi får jo mange nætter, hvor vi kan sove sammen og mange lækre middage i hinanden selskab! Jeg glæder mig allerede til dem alle...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

hvor var og er i et smukt par det var ærgeligt at laura lige skulle få det skidt,men du har ret der kommer mange bryllupsdage fremover, men i havde sådan fortjent at få en hyggelig aften ude.
knus farmor