torsdag den 12. maj 2011

Hopper i kanen

Længe har jeg kigget efter en gammel karlekammerseng til Ida, men enten var den uden bund, for dyr, for kort eller også var der noget andet i vejen.
For nogle måneder siden var jeg så en tur i en større genbrugsbutik hvor jeg faldt over en temmelig slidt og hærget kaneseng, men med bund og lameller. Den stod til 300,- og jeg sprang på den med det samme. Længe stod den så og ventede på at jeg skulle gå i krig med den. Det var ikke lige et projekt der var klaret over en weekend, for den trængte virkelig til en kærlig hånd. Først ville jeg have malet den en farve, men den er meget bombastisk og besluttede mig for, i samråd med Ida naturligvis, at den skulle males hvid og indholdet så kunne være af en farvestrålende karakter.
Endelig stod den færdig efter tre gange grunder og tre gange maling. Ingen standard madras kunne passe, da den er 100 cm bred, så sådan en måtte jeg også bestille. Kan ikke anbefale Jysk sengetøjslager. De skulle have 7500,- for en madras i specialmål. Bestilte straks 7 af dem. Not! 
Her er det færdige resultat. Synes den er blevet skøn og den hitter virkelig hos den lille dame. Hun har bestilt seks puder, men jeg hænger lidt i bremsen. Mangler stadig to. De er under produktion. 
5 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke da en heldig pige. Virkelig smuk seng og noget af et kup på trods af specialfremstillede madrasser og mange, mange gange maling ;)

Kh Anne

Camilla... sagde ...

Tak Anne. Ja hvad man da ikke kan gøre med en sjat maling!

Ditte sagde ...

Hvor er den blevet fin, Camilla. Og fine puder også - kan rigtigt godt lide den med patchwork firkanter :-)

Karina Schkliaroff sagde ...

Den er da simpelthen yndig og kun en prinsesse værdig! :o)

/Karina

Camilla... sagde ...

Ja den er lige netop en prinsesse værdig.
Jeg har en stor patchworkpude næsten færdig - så mangler jeg kun én til den lille frk er tilfreds