fredag den 13. maj 2011

Så kan du lære det

Jeg har været ved fotograf - en halvdyr af slagsen. Vil nok nærmere kalde det en papparetzi fotograf. Og havde jeg så bare set ordentlig ud. Men nej jeg sidder og ligner en der ikke ved at fælden klapper om et øjeblik, alt imens jeg renser øre med en halvstor flad "vatpind". Knap så smart. Det kunne faktisk ikke have været mere kikset. Meeen jeg har altså sele på!
Det var så den fede kjole der røg sig en tur i form af en fartbøde. Hvad kan man lærer af det? Tage cyklen... Så er der bare så pokkers langt til Århus og Skagen!
Det værste ved det er at jeg altid har fået af vide at der holder fotovogne i den lille bitte flække jeg skal passere på min vej til Århus, som iøvrigt altid stinker af gylle og hvor hveranden af de 17 huse der er står til salg. Altid har jeg holdt øje. Men lige netop denne dag skulle jeg lige ringe til sømanden for at sige at jeg var på vej. Dårlig timing og nu synes jeg byen stinker endnu mere når jeg køre igennem. Har lyst til at hæve farten til 170 km/t men i stedet sænker jeg den til 47 km/t - bare for at være på den sikre side!4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke et fint billed ;-) kan nu godt forstå, at du hellere ville have brugt pengene på en smart kjole i stedet for.

Sanne

Fru Melgaard sagde ...

Den fotograf går jeg desværre også og venter et billede fra - Så mange penge for et billede i så ringe kvalitet:-s

Anonym sagde ...

Det er sku flot skat :) men dejligt du kom op til mig..

Pia sagde ...

Hvad mon sådan et headsæt kan koste? Det kunne måske hurtigt tjene sig ind ;-)