søndag den 31. juli 2011

Weekendens håndværk

I haven står et bord -og stolesæt, som inden weekenden så så forsømt ud, at det på ingen måde var lækkert at spise ved længere (faktisk ikke meget mere værd end til at smide et par sure sommerfødder op på - undskyld sømand!).
Vi har nogle naboer der tilhøre gruppen af "Usædvanlige flinke naboer". I torsdags lufter Ulla, om hun må slibe lidt på mine møbler? "Jaaah dak" sagde jeg straks. Fredag da jeg kom fra arbejde havde hun slebet alle stolene. Jeg gik så selv i krig med bordet og efterfølgende finpudsning af stole og bord. Da solen forsvandt og kun månelyset stod tilbage, havde jeg et sprit nyt havesæt. Wow det så godt ud!
Hvor kan det bare godt  betale sig at forære sådan et skønt stykke træhåndværk en bid tid, med sandpapir (sat på maskine), en ordentlig omgang knofedt og en lækker møbelolie.
Mit næste haveprojekt må være pigernes lille borde bænkesæt, som jeg vil have malet lyseblåt, for igen at skabe lidt Skagens stemning i det østjyske næselandskab.

3 kommentarer:

Christina Skarø sagde ...

Hold op hvor flot. Sikke søde naboer! Jeg må i gang med vores bænk! Det skriger mig i øjnene hver gang jeg ser på den! Kram C

Ulla sagde ...

Det der flinkhed ligger jo til navnet Ulla ;o)
Hvor er det bare blevet flot. Må I få mange dejlige og solrige auguststunder ved de fine møbler.
Kram Ulla.

Camilla... sagde ...

Ja de er virkelig flinke. Sådan nogle der kommer ind med friskbagt kage, invitere på grill hygge, asti. De er der altid hvis lokummet brænder eller blot til en snudder for en sladder.... De er mere end guld værd!
Og ja, der skal nydes mange timer ved havesættet (: