onsdag den 6. maj 2009

Så fik vi det på plads


Endnu en øjenlæge fik fornøjelsen af at møde Ida og kunne konstatere det samme som hendes egen øjenlæge. Hun ser som en muldvarp, hun ved det bare ikke og klare sig fantastisk, på lige fod med alle andre børn. Det er ufatteligt at hun kan lave små perler, tegne og andet der kræver et skarpt syn... det vidner bare om, hvor utrolige børn er og hvad de er i stand til med de redskaber de er udstyret med! 
Igen var det et dunk i hovedet, at jeg har videreført mit dårlige syn til hende. Havde håbet, at den første undersøgelse af var skudt helt ved siden af, men desværre ikke.
Nu sidder brillerne igen på hendes lille næsetip og hun har været eksemplarisk til at beholde dem på stortset hele dagen. Hun mente dog at det var bedst at spise makrelmadder uden briller på og Freja skulle lige belære sin halvgamle faster om, at Ida faktisk er blind, samtidig med at Nana stod og pejede på brillerne, imens hun sagde "Ida solbriller"... Der er fokus på de små briller, selvom jeg er forundret over, hvordan børn ikke bider mærke i den slags forandringer, de kommenterer det ihvertfald ikke (lige med undtagelse af et par småkusiner). 
Jeg er sikker på Ida bliver glad for brillerne, når først de er blevet en del af hende og hun ikke længere skal bruge energi på noget så naturligt som at se.
Efter 2 timer med megen koncentration kan man ikke forlange et sekundt mere af en pige på 3 år... men med lidt lokkemad gik det jo rigtig godt. Bagefter hyggede vi os med is, to neglelakker helt efter eget valg (selvfølgelig PINK og pang orange) og Play Mobil... Endnu en hyggelig dag, som nærmest har været helt efterårsagtigt! Vi vil have sommeren tilbage! TAK

Ingen kommentarer: