mandag den 9. januar 2012

Det færdige Jalousiskab

Nu er mit jaluosiskab færdig. Næsten ihvertfald. Jeg mangler endnu at male det indvendig, men jeg er gået lidt kold i maling og pensel, så det får lov at vente på sig. 
Mange tak for alle Jeres gode råd til hvordan det kunne tage sig bedst ud!
Jeg har haft lidt svært ved at ramme den mintgrønne farve på skabet med mit kamera, men billedet herunder er vist det der rammer bedst.
Jeg kunne godt tænke mig at finde en lysestage i noget fint keramik. Er ret vild med produkterne fra Casalinga. Hvad kunne ellers være godt til møblet eller på væggen evt? Det står i et rum, som skal fungere som et multirum. 
Over jalousiskabet har jeg hængt endnu et "Skagen skab". Igen et "før tid arvestykke", som jeg har kælet lidt for. Synes det er så fint!

Det lille skab før det blev shinet up!

7 kommentarer:

Lise sagde ...

Hvad med nogle hvide keramik svaler fra Liebe til væggen. Dem er jeg helt forelsket i.

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hvor er det blevet flot.
Kan godt lide at lågerne har deres oprindelige farve, det ser rigtig godt ud.

Tillykke med det.

Knus Susi

Randi sagde ...

Så fint det ble med maling rundt!! Så mye lysere og lettere med en gang :)

Fru Thornholm sagde ...

Hvor er det altså blevet fint!

Anonym sagde ...

I 3 skønne piger har bare et fantastisk hjem! Du er knald dygtig - det er så flot det du har lavet og jeg må virkelig give dig ret - jalousi møblet er virkelig smukt når lågerne ikke er malet! Godt du bevarede dem. Glæder mig til at se dig igen <3

SiriR sagde ...

Ej, hvor blev det bare fint!

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

Tak søde Blog piger!
Lise, synes de er rigtig fine de svaler. Jeg er bare så frygtelig dårlig til ting der ikke kan anvendes til noget - sådan rigtigt, lige med undtagelse af fotografier, som jo også er noget visuelt ligesom svalerne.
Jeg tror jeg skal have noget grønt i planteform på den flødefarvede reol på væggen... Måske noget på væggen over radiatoren (: